Lifestyle / Celebs
Celebs

Deze acteur gaat Johnny Depp misschien vervangen als Jack Sparrow

Als het aan ons ligt, is er maar één Captain Jack Sparrow: Johnny Depp. Maar daar denken de makers van Pirates of the Caribbean anders over. Het goede nieuws is dus wel: misschien komt er een zesde Pirates-film! En dat is niet het enige...

zac efron jack sparrow

Nieuw leven

Hoewel de laatste Pirates of the Caribbean-film 'Salazar's Revenge' geen regelrechte hit was zoals de eerste vier, begrijpen we goed waarom Disney de franchise nieuw leven in wil blazen. Tot nu toe heeft de wereld van Captain Jack Sparrow al 4,5 miljard dollar in het laadje gebracht. Niet verkeerd, toch?!

Pirates prequel

In 2018 werd al bekend gemaakt dat Johnny Depp niet meer in nieuwe Pirates-films te zien zal zijn. Het grote gerucht in Hollywood is nu dat niemand minder dan Zac Efron in de huid van de charmante en klunzige piraat zal kruipen. Maar Zac is toch een stuk jonger? Klopt! Volgens de Amerikaanse gossipsite We Got This Covered zou het gaan om een prequel waarin we Jack in zijn jongere jaren zien. 

Disney+

Er zit een goede kans in dat we weer een trilogie voorgeschoteld krijgen. Disney+ is momenteel op weg de grootste concurrent van Netflix te worden en een reboot van een van hun meest succesvolle films klinkt als een meesterplan om abonnees te winnen. Volgens de geruchten wordt er ook gewerkt aan een prequel-serie. Disney of Zac Efron hebben nog niet gereageerd op de geruchten, maar we cannot wait!

via GIPHY

Lees ook: FOTO: Kate Middleton heeft nieuwe (bij)baan