Zien: Astrid en Harmjan uit B&B Vol Liefde delen dolverliefde foto's in Italië

Celebs door Elsemieke

Het is zo ver: B&B Vol Liefde seizoen 2 is afgelopen. Wij genoten wekenlang van het (potentiële) liefdesleven van de B&B eigenaren in de realityserie van RTL. Voor Astrid in Oostenrijk liep het avontuur succesvol af. Astrid en Harmjan zijn nog samen. Sterker nog: ze zijn op romantische vakantie in Italië!

Astrid en Harmjan in B&B Vol Liefde seizoen 2

Denise in Spanje, Hans in Frankrijk, Ted in Madeira, Martijn in Portugal, Richard in Portugal, Natasja in Frankrijk, Hans in Italië en Astrid in Oostenrijk stelden zich open op voor een kans op de liefde in B&B Vol Liefde seizoen 2. De kandidaten van B&B Vol Liefde seizoen 2 hadden een ding gemeen en dat is dat ze zich kwetsbaar opstellen op tv. Hoewel het eerst niet zo leek, bleek dat zij en Harmjan enlkaar in de laatste aflevering tóch wel erg leuk vonden. Astrid en Harmjan uit 'B&B Vol Liefde' zijn dus stapelverliefd op elkaar en dat mag nu iedereen weten. De twee vieren zelfs vakantie in Italië, waar ze romantische foto's van delen op The Gram.

Astrid deelt schattige kiekjes vanuit Italië, waar ze samen met Harmjan en haar twee kinderen is. 'Prachtig stel', schrijft iemand eronder. En: 'Lijkt al bijna een trouwfoto.'

Vacature opgevuld

Dat Astrid wel kan lachen om haar eigen optreden op televisie, is wel duidelijk. En het allerleukste is: Astrid en Harmjan zijn nog samen na B&B Vol Liefde seizoen 2! Zo schrijft ze op haar Instagram-account: “De vacature house- & gardenkeeping is per midden september 2022 vervuld. Met een contract voor onbepaalde tijd en zonder proeftijd. Oh, en salaris is in overeenstemming met de werktijden." Boven de tekst prijkt een leuke foto met Harmjan. 

Salarisaanbod

De nieuwe liefde van Astrid reageert ook op het bericht met de leuke mededeling dat hij in september naar Oostenrijk verhuist! “Na lang wikken en wegen, tijdens een momentje voor mezelf op het water vanmiddag, heb ik besloten om de aangeboden baan in Sankt Michael im Lungau per medio september 2022 te accepteren. Het salarisaanbod was niet wat ik verwacht had maar de secundaire arbeidsvoorwaarden stonden als een huis. Dit Instagram account zal t.z.t. overgenomen worden door de afdeling marketing & communicatie van Haus Nohra.at." Duidelijk is dus wel dat Astrid en Harmjan nog samen zijn na B&B Vol Liefde!

Denise uit B&B Vol Liefde weigert contact met Dave: "ze blijft slecht over me praten"