Kiekeboe: blote kiekjes van Kim Kardashian blijven binnenstromen en men vindt daar wat van

Celebs door Roos

Jep, Kim Kardashian blijft shockeren. Waar ze zich een tijdje netjes heeft gedragen en haar kleren zowaar heeft aangehouden, lijkt met de komst van haar derde kindje het hek van de dam. Ze is trots op haar lichaam en dat mag de wereld weten, of beter gezegd: zien. Miniscule stringetjes en blote boezems, niets lijkt nog te gek. Na de blote fotoshoot van een paar dagen geleden prijkt ook nu weer een weinig verhullend kiekje op haar instagrampagina.

Fans en niet-fans raken niet uitgepraat

Telkens denk je dat het niet gekker kan en tóch lukt het haar weer. Kim Kardashian zoekt grenzen op zoals niemand dat kan door een hele database aan (half)blote foto's het wereldwijde web op te slingeren. Waar veel moeders hun kinderen proberen bij te brengen dat wat eenmaal op internet staat er nooit meer van verdwijnt, lijkt de kersverse moeder de boel nog even expres wat op te schudden. Fans en niet-fans raken er niet over uitgepraat, want de een vindt dat ze lekker haar gang moet gaan en de ander spreekt van schande dat de moeder van drie kinderen zulk provocerend gedrag vertoont. 

Nieuwe foto

De keuze om haar derde kindje via een draagmoeder geboren te laten worden, leek een juiste keuze voor Kim en dat deelt ze graag met de rest van de wereld. Haar instagrampagina staat vol met een fotoshoot in een hotelkamer, waar ze weinig verhullends draagt. Foto's in pikante stringetjes en waarbij haar tepels geblurred zijn passeerde eerder al de revue en nu prijkt daar nog een nieuwe, wederom blote, foto van haar in een zwarte bikini en badjas. De vlechtjes waar eerder al veel ophef over ontstond heeft ze inmiddels verwijderd.

Lees ook: Kim Kardashian shockeert Instagram met (bijna) naakte foto's én haar kapsel