Lifestyle / Celebs
Celebs

Barbie bevestigt: 'Ik was zwanger van mijn ex'

Vorige week gingen er al geruchten rond, maar nu blijkt het echt waar te zijn: Barbie, oftewel Samantha de Jong, was zwanger van haar ex-vriend Rolf. Dit vertelt ze nu zelf in een interview met weekblad Privé. Nadat ze achter haar zwangerschap kwam besloot ze voor een abortus te kiezen. "Iets wat eigenlijk helemaal niet bij mij past."

Tas gestolen

Het verhaal wordt nog schrijnender, want toen ze besloot om naar haar andere ex, Michael van der Plas, in Spanje te gaan om bij te komen van de abortus en het verdriet werd haar tas gestolen. "In de tas zat een foto van de echo. Dat was het enige wat ik nog had. Kapot was ik ervan en nog steeds, dat ik nu niets meer heb van het ongeboren kindje." 

Zelfmoordpoging

Nog geen drie weken geleden kwam Barbie in het nieuws toen zij met gillende sirenes uit haar huis in Scheveningen werd opgehaald nadat ze een zelfmoordpoging had gedaan. Gisteren verscheen er een video online waarin ze haar fans vertelt dat het inmiddels stukken beter met haar gaat. Barbie heeft sinds een aantal weken een nieuwe relatie met Jordi Ossel

Lees ook: Een 'onverschillige' tienermoeder en heel veel ruzies in Vier Handen op Een Buik

Foto's: BrunoPress