VIDEO: Barbie laat persoonlijke videoboodschap achter voor fans

Celebs door Ze.nl

Nog geen drie weken geleden was het groot nieuws in de Nederlandse media: Barbie, oftewel Samantha de Jong, zou een zelfmoordpoging hebben gedaan. Het huis werd afgezet met linten, de politie kwam ter plekke en de realityster werd met gillende sirenes naar het ziekenhuis gebracht. Haar chaotische leven, die zich veelal voor de camera afspeelde, zou haar teveel zijn geworden. Nu, een paar weken later, doet ze haar verhaal aan weekblad Privé en bevestigt ze wat er gebeurd is. En dat niet alleen, ze plaatst ook een persoonlijke videoboodschap voor haar fans.

Medicijnen en cocaïne

Naar eigen zeggen bracht ze haar kinderen op de bewuste ochtend eerst naar haar ouders om te ontbijten. "Dat deden we wel vaker, zo had ik tijd om me rustig om te kleden en klaar te maken." Dit keer verliep het echter anders, Barbie zou thuis medicijnen en cocaïne hebben genomen en sneed vervolgens in haar linkerpols. Vlak daarna belde ze haar tante om hulp, die op haar beurt 112 en Barbie's moeder wist in te lichten. 

Dood vanbinnen

Over het verhaal dat haar dochtertje Barbie gevonden zou hebben, is de blonde Haagse duidelijk: "Dat is een regelrechte leugen!" Over de reden van haar zelfmoordpoging zegt Barbie: "Overal las ik dat ik een slechte moeder ben en de hoer speel. Ik voelde mij een hele slechte moeder, de kinderen verdienden beter." Door ooit mee te doen aan Oh Oh Cherso heb ik ze in de ellende gebracht. Vanbinnen was ik eigenlijk al dood."

Video

In de video, die Privé van Barbie maakte, laat ze weten dat het allemaal weer goedkomt met haar. "Alle lieve berichten hebben mij heel veel goed gedaan. Ik heb heel veel lieve kaartjes gekregen, bloemen, noem maar op." En dat niet alleen, de realityster is ook verwend met heel veel verwenbehandelingen. Daarover zegt ze: "Niet dat dat het allerbelangrijkste is, maar jullie weten hoe ik ben. Ik ben heel erg ijdel en ik word vrolijk van mooie nagels, lippen en uiterlijk. Maar ja, dat is ook niet alles."

Klik hier voor de video. 

Lees ook: Net binnen: Barbie reageert zelf op wat haar is overkomen

Foto's: BrunoPress