Net binnen: Barbie reageert zelf op wat haar is overkomen

Celebs door Roos

Nadat Barbie dik een week geleden met gillende sirenes naar het ziekenhuis is gebracht, heeft de situatie rondom de realityster veel media-aandacht ontvangen. Inmiddels is zij aan de beterende hand en heeft ze zelf een reactie gegeven aan Shownieuws. Barbie: "Op een gegeven moment zit je gewoon in zo’n dal of put waar je niet meer uit kunt komen."

Het werd allemaal teveel

Twee weken geleden werd Samantha de Jong tot iedereens schrik opgenomen nadat zij een teveel aan drugs had ingenomen. Het nieuws sloeg op die vrijdagochtend in als een bom: haar leven zou in de afgelopen jaren op z'n kop zijn gezet door het realityprogramma dat zij op RTL heeft gehad. Inmiddels heeft ze aan Shownieuws laten weten dat het naar omstandigheden beter met haar gaat. Barbie: "Ik denk ja: ik laat iedereen maar even weten dat ik de juiste hulp heb. Ik word goed verzorgd." Ze geeft toe dat het haar allemaal teveel is geworden: “Ik heb in de afgelopen acht jaar veel meegemaakt, qua aandacht en media. Het is me gewoon allemaal even teveel geworden, en het was in een keer helemaal klaar. Ik was gewoon op. Ik kon niet meer.”

Lees ook: RTL reageert eindelijk op Barbie's opname

Uitrusten en de oude worden

Over wat er die betreffende vrijdagochtend is gebeurd zegt ze het volgende: “Niet leuk hoe het is afgelopen natuurlijk. Op een gegeven moment zit je gewoon in zo’n dal of put waar je niet meer uit kunt komen. Dan gebeuren er dingen waar je achteraf spijt van hebt." Barbie zit nu in een afkickkliniek en is van plan om goed uit te rusten om weer de oude te worden. Haar vriend Jordy en familie vormen hierbij heel belangrijk en ze zegt blij te zijn met alle steun. “Ook van fans krijg ik veel kaartjes. Dat betekent heel veel voor me. Jordi is er in alles voor me geweest, dat was al zo toen ik hem ontmoette."

Wanneer Barbie de kliniek mag verlaten is nog onbekend. Ze ziet haar kinderen Angelina en Milano tussendoor gelukkig veel. “Ik zie mijn kindjes regelmatig, en dat doet me heel goed. Ze steunen mij en dat is het belangrijkste.” Vader Michael is inmiddels weer terug naar Oostenrijk, waar hij een feestcafé runt. Hij was voor zijn kinderen even naar Nederland gekomen.

Bekijk hieronder het hele interview met Barbie.

Lees ook: BN’ers steken Barbie een hart onder de riem