FOTO: 'Bert van Temptation Island gaat alweer vreemd met nieuwe vriendin'

Celebs door Elsemieke

De relatie tussen Delphine en Bert hield ons tijdens Temptation Island 2021 allemaal massaal bezig. Het was smullen geblazen hoe de twee elkaar het leven zuur maakte tijdens de kampvuren, maar ook met rake opmerkingen tijdens de afleveringen. Inmiddels zijn de twee uit elkaar en heeft Bert een nieuwe vriendin, maar Delphine beschuldigt hem alweer van vreemdgaan. Met haarzelf... wat?!

Lees ook: Delphine klapt uit de school: "Bert smeekte me om mij terug te nemen na Temptation Island"

'Bert van Temptation Island gaat alweer vreemd met ex Delphine'

Na hun deelname aan Temptation Island 2021 bleef het niet stil in de media tussen Delphine en Bert. Sterker nog: het moddergooien leek pas net begonnen. Ze gingen eigenlijk doodleuk verder met elkaar zwart maken. Zo klapte Delphine uit de school over haar stalkergedrag tijdens haar relatie met Bert, maar in een interview met Grazia deed ze hier nog een stapje bovenop. Bert bleek haar bij thuiskomst na het programma dolgraag terug te willen, maar dat heeft ze afgewezen. Inmiddels heeft Bert een nieuwe vriendin, maar volgens de nieuwste roddel wil Delphine hier een stokje voor steken. 

Instagram DM's

Terwijl we allemaal denken dat Bert helemaal gelukkig is met zijn nieuwe liefje Kelly, die hem via Instagram had benaderd, beweert Delphine dat hij haar zou bedriegen met een andere vrouw. En dat terwijl de twee pas net samen zijn... Delphine zou zelfs een DM hebben gestuurd aan haar ex-liefje Bert, waarin ze vertelt dat Bert bij haar langs is geweest zonder het tegen Kelly te zeggen. Kelly gelooft hier niets van en noemt haar een echte stoker.... Wij zijn benieuwd wie er gelijk heeft!

Foto: RTL / instagram @kellyjeurissen

Lees ook: Dit zijn de meest spraakmakende Temptation Island-deelnemers allertijden