Een 'onverschillige' tienermoeder en heel veel ruzies in Vier Handen op Een Buik

Media door Redactie Ze.nl

Het vierde seizoen van Vier Handen op Een Buik is vorige week van start gegaan en gisteren was de tweede aflevering aan de beurt. Hierin werd het leven van de zwangere Cheyenne (17) gevolgd. En niet zomaar zwanger: zwanger van een tweeling. Maar om nou te zeggen dat haar relatie met de vader heel stabiel is, niet echt. Tot de verbazing van menig kijker blijft Cheyenne er vrij onverschillig onder.

Vier Handen op Een Buik Cheyenne

Huis vol

De 17-jarige tiener is zwanger van haar vriend Kevin, met wie ze nu zo'n anderhalf jaar een relatie heeft. Maar echt vlekkeloos verloopt deze relatie niet: de twee hebben veel ruzie en hebben er moeite mee om conflicten met elkaar uit te spreken. De zwangerschap was trouwens ook niet gepland: volgens Cheyenne was de pil die zij slikte 'te licht'. Kevin zou er volgens Cheyenne ook nog eens contacten met andere meisjes op nahouden en mede hierdoor is hij niet meer welkom in het huis van Cheyennes moeder. Niet dat het daar nog niet vol genoeg is: naast Cheyenne en haar zusje bieden de moeder en stiefvader ook plek aan twee konijnen, chinchilla's en katten. De moeder houdt er overigens ook een interessante hobby op na: diamond painting. 

Jaylano en Dylano

Alle ruzies lijken Cheyenne in eerste instantie niet veel te doen: als hun moeder-begeleider Tatum Dagelet het stel langs een relatietherapeut stuurt, reageert Cheyenne overal behoorlijk overschillig en emotieloos op. Als haar tweeling, de jongetjes Jaylano en Dylano, geboren wordt lijkt de relatie weer even op het goede spoor. Even, want als Tatum later langs gaat om te kijken hoe het is bij Cheyenne, is er weer flinke ruzie tussen haar en Kevin. 

Op Twitter valt men van de ene verbazing in de ander en de reacties op het tv-programa volgden elkaar dan ook in een rap tempo op. Maar, tussen alle reacties staan ook updates van het stel zelf en gelukkig: als we de foto's moeten geloven gaat het hartstikke goed met de twee.

Lees ook: De Bachelor: Robbert en winnares hebben maandenlang stiekem gedatet