Gemist: Die 'Eiffeltoren' van Gwenn in Heel Holland Bakt... was eigenlijk gewoon een A

Media door Michelle Bakker

De finale van Heel Holland Bakt nadert en dat betekent dat er nog maar drie amateurbakkers over zijn om te strijden voor de titel van beste bakker of bakster van 2017. Gisteren waren Ine, Gwenn, Hans en Marjolijn nog over om hun kunsten te vertonen in de keuken en dat verliep, zoals altijd, niet helemaal vlekkeloos. Tijdens de opdracht waarbij er met decoratiebeslag gewerkt moest worden, koos Gwenn -heel verrassend- voor een Frans thema. Maar over die Eiffeltoren op zijn taart was niet iedereen te spreken...

Lees ook: Heel Holland Bakt: Deze karamel-kaneeltaart moet je proberen

A

Gwenn legde uit dat toen hij in Parijs woonde, hij dagelijks op zijn motor de Eiffeltoren mocht aanschouwen. Te zien was hoe hij vervolgens van een soort koek een Eiffeltoren probeerde te maken voor op zijn taart, maar het uiteindelijke resultaat leek weinig weg te hebben van de wereldbekende Parijse toren. Het leek eigenlijk meer op een... A. Tja, en hoe Gwenn ook zijn best heeft gedaan, op dat moment is Twitter meedogenloos.

Ine

Uiteindelijk was het Ine die de #HHB-toko moest verlaten, iets wat volgens veel kijkers al veel eerder had moeten gebeuren. Volgende week is te zien hoe Hans, Marjolijn en Gwenn strijden om de titel 'Heel Holland Bakt'-winnaar 2017. 

 

Lees ook: Gemist: Twitter barst los om bloedfanatieke vrouw van Dirk Kuijt in 'Kuyt'