Beautyles van So Thijs

Media door Ze.nl
Wil jij graag goed verzorgd voor de dag komen, maar ben je een complete nitwit op het gebied van make-up, haar en styling? Beautycoach Thijs Willekes schiet te hulp met ?So Thijs?. Het boekje is nu te koop op de webshop van zusje Girlscene!

De trends in mode- en beautyland zijn bijna niet bij te houden: we zien door de mascararollers onze wimpers niet meer. Wat zijn nu eigenlijk de ins & outs? Wat is hot en (alweer) not? So Thijs: tips, tips en nog meer tips geeft het antwoord op al jouw beautyvragen en geeft je praktische tips en tricks.

Zo helpt Thijs je onder andere met het vinden van het juiste parfum, legt hij uit hoe je die vervelende vlekjes op je gezicht kunt camoufleren en daagt hij je uit om de strijd met je rommelige kledingkast aan te gaan.


Het boekje staat vol speelse illustraties en kan rechtop blijven staan. Erg handig als je even wilt spieken tijdens het tutten!


 
Kan jij de nodige beautytips wel gebruiken? Bestel dan So Thijs op de webshop van zusje Girlscene en maak meteen kans op één van de tien gesigneerde exemplaren of op een beautyworkshop door Thijs himself!

Bestel So Thijs nu op www.girlsceneshop.nl en WIN!