Te grappig dit: zo zullen de kinderen van Prins Harry en Meghan Markle er uitzien

Celebs door Michelle H.

Op 19 mei stappen Prins Harry en Meghan Markle het huwelijksbootje in. Veel mensen kunnen geen genoeg krijgen van de twee lovebirds en daar weet de Britse tabloid ‘The Sun’ wel raad mee. Het blad schakelde een forensisch kunstenaar in om een beeld te schetsen van de toekomstige kinderen van Harry en Meghan. 

Lees ook: Beau Five Days Inside: Twitter gaat los door de laatste aflevering

Vermiste kinderen

Het blad schakelde de forensische kunstenaar Joe Mullins in voor de klus. De Amerikaan houdt zich normaliter voornamelijk bezig met het maken van tekeningen van vermiste kinderen, maar maakte voor deze klus graag een uitzondering. Door foto’s van het royal koppel te combineren, tekende hij het uiterlijk van hun toekomstige kinderen.

‘Windsor-oren’

En het eindresultaat is bijzonder. En misschien ook wel een beetje creepy. De dochter van het koppel zal vooral gaan lijken op haar moeder. Net als Meghan, zal ze donkerbruin haar en donker ogen krijgen. Daarentegen krijgt ze, volgens de kunstenaar, de glimlach van haar vader. De zoon van de tortelduifjes zal gaan lijken op zijn vader. De haarkleur van het jongetje is een paar tinten donkerder dan die van prins Harry en ook de welbekende ‘Windsor-oren’ zijn bij hem getekend. Wat een schatjes! 

Beeld: Brunopress

Lees ook: Temptations Cherish: 'Op lange termijn heb ik Deborah een plezier gedaan'