Domien Verschuuren verhuist van 3FM naar Qmusic

Media door Redactie Ze.nl

Een drastische verandering in de carrière van ochtend-dj Domien Verschuuren: de kneitervrolijke radioman verruilt 3FM namelijk voor Qmusic! Daar gaat hij de middagspitsradio op zich nemen. 

Dankbaar

Al sinds 2006 was Domien op 3FM te horen en heeft sinds die tijd zo ongeveer alle tijdsloten voor zijn rekening genomen en stond ook meerdere malen in het Glazen Huis. Nu is het tijd voor een nieuwe stap, zo laat hij weten. "Ik ben 3FM en BNNVARA waanzinnig dankbaar voor alle jaren dat ik er radio heb gemaakt en met fantastische mensen heb mogen samenwerken. Voor mij is dit het moment om een nieuwe stap te maken en ik ben er trots op die met Qmusic te zetten. Een programma in de middagspits is al lange tijd mijn wens en ik heb zin om dit met frisse energie te gaan doen!"

Zinkend schip

Zijn collega Michiel Veenstra laat op Twitter weten hem te gaan missen, maar dat het een heel mooie kans is. Het gaat al langere tijd niet zo lekker met 3FM. Het aantal luisteraars daalt al jaren en ze lijken er al langere tijd niet in te slagen de jongere luisteraar aan zich te binden. 

Wie is jouw favoriete radio-dj? 

Lees ook: Oei: Wietze de Jager krijgt boete door pasgeboren zoon