La Casa de Papel gezien? Netflix komt met een nieuwe veelbelovende Spaanse serie

Media door Michelle Habets

We houden van Spanje en dat is niet zo gek: de tapas, rode wijn en het zonnetje op ons gezicht. Wat wil een mens nog meer in het leven? Een steengoede serie erbij misschien? Sinds de serie La Casa de Papel hebben we nu ook een liefde voor de serie de televisión. Heb jij 'Casa' ook in één ruk uitgekeken? Dan hebben we goed nieuws voor je, want Netflix komt met een nieuwe Spaanse serie die net zo sterk beloofd te worden!

la casa

Lees ook: Hier gaat het tweede bloedstollende seizoen van The Sinner over

Heroïnehandel

De serie gaat Hache heten en is gebaseerd op de waargebeurde verhalen van Helena. Zij leefde in de jaren 60 in Barcelona en raakte daar verstrikt in de heroïnehandel. De rol van Helena zal Adriana Ugarte vertolken, die sommigen kennen van de Spaanse films Julieta en El tiempo entre costuras. Hache wordt de vijfde Spaanse serie op Netflix. 

190 landen

Zit je alvast op het puntje van je stoel om de serie te bingewatchen? Dan moet je helaas nog even geduld hebben. Hache verschijnt in 2019. Ook de trailer laat nog even op zich wachten, maar als je toe bent aan een nieuwe Spaanse serie is Cable Girls een dikke aanrader. 

Lees ook: Nieuw op Netflix: deze films en series kwamen in week 24 erbij

Beeld: Netflix