Meisje van Plezier: wij zijn nu al verslaafd!

Media door Michelle Bakker

Meisje van Plezier, de nieuwe serie op RTL 4: grote kans dat je er al iemand over hebt gehoord. En dat is niet zo raar, want de nieuwe Nederlandse serie trekt al in de eerste twee weken een miljoenenpubliek op de zondagavond. In Meisje van Plezier speelt Angela Schijf de rol van Nadine, een vrouw die in met haar gezin in Amsterdam woont als haar huwelijk plotseling op klappen staat. Om het in haar eentje te kunnen rooien besluit ze haar oude beroep op te pakken.

Meisje van Plezier

Goede cast

Vanaf het moment dat je met Meisje van Plezier begint, boeit de serie. Misschien ook omdat de gezinssituatie van Nadine een herkenbare is: succesvole zakenman Remco is getrouwd met een gelukkige vrouw en samen hebben ze twee kinderen. Het ogenschijnlijk perfecte gezinnetje woont in een Amsterdamse wijk die verdomd veel weg heeft van IJburg en financieel lijkt het hen goed voor de wind te gaan. Hun woning is opgeruimd en perfect VT wonen gestyled. Daarbij is het een geloofwaardige cast en spelen ze stuk voor stuk hun rol erg goed. Peter-Paul Muller speelt in Meisje van Plezier de echtgenoot Remco die buiten het potje piest met het zusje van zijn vrouw. Niet echt een verrassende rol voor hem, gezien de vreemdgangers die hij speelde in zowel All Stars als Gooische Vrouwen. Grappig weetje: Meisje van Plezier is naar een idee van niemand minder dan Halina Reijn!

Spannend

Sex sells, en dat geldt ook voor Meisje van Plezier. De licht erotische scènes met Angela Schijf in haar rol als geheime escortdame maken de serie sexy en spannend. Door haar moed krijg je bewondering voor haar. Tegelijkertijd is haar familiesituatie schrijnend en roept het ook medelijden op: verlaten worden voor je jongere (half)zusje is toch een nachtmerrie voor iedere vrouw? De serie is in ieder geval boeiend genoeg om te blijven kijken en te blijven kijken en te blijven kijken... In ieder geval een reden voor onze hoofdredacteur om de serie in een keer te bingen!

Meisje van Plezier is elke zondagavond om 21:30 op RTL 4. En als je niet elke keer een week kunt wachten totdat er een nieuwe aflevering op zondagavond komt, kun je de serie ook streamen via Videoland. Haaaaalleluja!

Lees ook: Deze stemmen van Bekende Nederlanders worden gebruikt in reclames