Never not streaming: 5 kijktips voor AppleTV+

Media door Paula Heeger

Er is genoeg te kijken op de streamingsdiensten, maar hoe moet je ooit kiezen uit al die films en series? No worries, wij hebben genoeg kijktips voor je voor ieder platform. Binge bijvoorbeeld Virgin River seizoen 4 op Netflix of The Bachelor op Videoland. Zoek je nog kijktips voor Apple TV+? We got you! Dit zijn de 5 beste kijktips als je Apple TV hebt.

Apple TV kijktips #1 - Little Voice

Als je een fijne romkom serie zoekt, dan zit je goed bij Little Voice. Deze serie speelt zich af in New York en draait allemaal om het vinden van je eigen stem. We volgen Bess, een singer-songwriter die weinig vertrouwen meer heeft in zichzelf. Om de eindjes aan elkaar te knopen werkt ze als hondenuitlater. Enter: love interests! Een hele fijne serie die je écht even wilt bingewatchen.

Apple TV kijktips #2 - Defending Jacob

Fan van series als How To Get Away With Murder? Zet dan Defending Jacob op je lijstje. Dee serie gaat over de 14-jarige Jacob die verdacht wordt van de moord op een klasgenoot. Alles wijst naar hem, maar heeft hij het ook écht gedaan? Zijn vader die de assistent is van de officier van justitie gelooft in de onschuld van zijn zoon. Kortom: een must-see als je van crime series houdt!

Apple TV kijktips #3 - After

Misschien ken je After wel, deze film is namelijk gebaseerd op de boeken van Anna Todd. In deze heerlijke dramatische en romantische wegkijkserie volgen we Tessa. Als ze gaat studeren op de universiteit ontmoet ze Hardlin, een mysterieuze jongen, waar ze helemaal verliefd op wordt. Alleen is dat allesbehalve makkelijk...

Apple TV kijktips #4 - Emma

Voor fans van Bridgerton of The Favourite is Emma een heel goede filmtip. Emma is gebaseerd op het boek van Jane Austen. Net als in het boek volgen we Emma Woodhouse (gespeeld door Anya Taylor-Joy,), die knap, slim en rijk is en vooral ook: een rusteloze koningin. Als ze toevallig ontdekt dat ze goed is in mensen aan elkaar koppelen, besluit ze om haar andere single vrienden ook te helpen. En dan wordt ze natuurlijk ook zélf verliefd.

Apple TV kijktips #5 - Billie Eilish: The World’s a Little Blurry

Dé docu over Billie Eilish? Die staat ook op Apple TV! In deze docu krijg je een heel intiem inkijkje in het leven van Billy Eilish, die eerst een normaal meisje was en nu opeens een hele bekende zangeres. Van scènes on the road tot op het podium en thuis - je krijgt alles mee van Billy. 

Beeld: iStock