Lifestyle / Media
Media

Dat wordt bingen! Seizoen 4 van Virgin River staat op déze datum op Netflix

Woohoo, seizoen vier van Virgin River staat bijna op Netflix! Dat wordt het hele weekend bingen, zeker na die ongelooflijke spannende cliffhanger waar seizoen drie mee is geëindigd. We vertellen je de datum waarop seizoen 4 van Virgin River op Netflix staat.

virgin river seizoen 4

Opnames seizoen 4 van Virgin River afgerond

De eerste drie seizoenen van Virgin River waren zo bloedstollend spannend, dat wij eigenlijk niet meer kunnen wachten op Virgin River seizoen 4. Dat hoeven we ook niet lang meer, want de opnames van het nieuwe seizoen zijn afgerond! Alexandra Breckenridge liet al eerder weten op haar Instagram Stories. "It’s a wrap! Seizoen 4 van Virgin River is compleet voor mij." Eerder gaf Martin henderson, oftewel Jack, al een hint dat de opnames snel gingen. "Een beetje postproductiewerk aan het doen voor Virgin River seizoen 4', schreef hij op Instagram. "We gaan ervoor zorgen dat het allemaal soepel loopt voor de beste fans ooit!"

Wanneer staat Virgin River seizoen 4 op Netflix?

In de serie zien we hoe het Melinda Monroe bevalt om als verpleegkundige in Virgin River te werken. Ze wil hier pijnlijke herinneringen achter zich laten en een frisse start maken, maar het leven in een klein stadje blijkt niet zo makkelijk als gedacht. Bij het vorige seizoen zaten er slechts zeven maanden tussen de opnames en de release. Op 20 juli is het nieuwste seizoen te zien op Netflix, zo laat de streamingdienst op Instagram weten. Dat wordt dus bingen!

Foto: Netflix

Lees ook: VIDEO: dit zijn de eerste beelden van de Harry Potter reünie op HBO Max