Lifestyle / Media
Media

Verdrietig nieuws: Married At First Sight-Maurice en Dennis uit elkaar

Het zit er op: het zevende seizoen van Married At First Sight. Inmiddels weten we welke koppels er nog samen zijn en welke helaas besloten uit elkaar te gaan. En hoewel Maurice en Dennis elkaar tijdens de aflevering nog verkering vroegen, hebben de twee toch een punt achter hun relatie.

Married At First Sight-Maurice en Dennis uit elkaar

Na vijf bewogen maanden komt er nu een einde aan het zevende seizoen van Married at First Sight. In de finale komen alle stellen weer bij elkaar en vertellen ze hoe het nu met ze gaat. Dat Joep en Caroline het niet gered hebben als man en vrouw, komt niet echt als een verrassing en ook het huwelijk van Sander en Astrid  liep op de klippen. Maar hoe zit het met Maurice, die een tweede kans kreeg nadat Arjan al na een dag de brui gaf aan het huwelijk? We hadden allemaal wel verwacht dat het tussen deze twee goed zou gaan, maar helaas bleek niets minder waar. In de finale-aflevering hebben de twee alleen maar mooie woorden voor elkaar. "Hoe mooi is het dat de liefde zich niet laat leiden, maar komt als de tijd, de plek en vooral de persoon juist blijkt te zijn?”, zei Maurice. "Het experiment eindigt vandaag, maar voor mij voelt het als een begin.”

Geen kriebels

En ook Dennis was enthousiast. "Hij staat heel open in het leven, net als ik. Ik heb het gevoel dat we nu al op één lijn zitten.” Het lijkt zo’n mooi einde van het sprookje, maar maanden later blijken de twee toch uit elkaar te zijn. "Het ging echt heel goed, maar daarna raakten we elkaar kwijt”, zegt Maurice in een later opgenomen video. "In de laatste maanden werd het gevoel minder”, vertelt Dennis. "Verliefd zijn is dat ik niet meer weet wat ik doe en dat ik kriebels heb. Dat had ik niet. Dat is ook nooit zo ver gekomen, dat moment.”

Foto: Videoland

Lees ook: Sarah van Soelen reageert op intieme foto's André Hazes en Monique: "heb hem niet meer nodig"