Lifestyle / Media
Media

Sarah van Soelen reageert op intieme foto's André Hazes en Monique: "heb hem niet meer nodig"

André Hazes en Sarah van Soelen genoten van een vakantie in Amerika, waarbij Privé een aantal intieme foto's publiceerde. Dat is ook Sarah van Soelen, de ex-vriendin van André, niet ontgaan. Aan Shownieuws vertelt ze wat ze van de beelden vindt. 

Weekblad Privé publiceerde woensdag nieuwe beelden van André en Monique in Amerika. ‘Dit is pas echt juice', schreven ze erbij. En dat terwijl Monique zelf afgelopen week nog ontkende dat zij en André weer samen zijn. "Het was wel heel bijzonder om dan vanaf het thuisfront berichten toegestuurd te krijgen waarin staat dat we weer een stel zouden zijn en zelfs zullen gaan trouwen. Man, wat wordt er tegenwoordig toch veel onzin voor waarheid aangenomen", schreef Monique.

"Moet hij lekker doen"

Privé publiceert woensdag echter nieuwe beelden van André en Monique, waaruit iets heel anders blijkt. Volgens De Telegraaf zijn ze hand in hand en in een ‘innige omstrengeling’ te zien in het blad. De ex van André, influencer Sarah van Soelen, heeft nu ook gereageerd op alle commontie. “Als hij denkt dat hij hier gelukkig van wordt, moet hij dat lekker doen”, zegt Sarah tegen Shownieuws. Daarbij laat ze ook weten dat ze André al een tijd niet gesproken heeft. Sarah zegt dat ze haar ex geblokkeerd heeft op Instagram. Sarah zegt dat er geen contact is tussen de twee. “Voor wat moet ik hem spreken?”, vraagt ze zichzelf af. “Ik ben doorgegaan en ben nu gelukkig.”

"Hoop leugens"

Van een nieuwe liefde is echter nog geen sprake. “Nee, daar ben ik nog helemaal niet mee bezig. Ik volg hem allang niet meer. Al vanaf het begin dat het uit is”, zegt Sarah tegen Shownieuws. “Het is een goede afsluiter. Ik heb André Hazes namelijk nergens voor nodig. Je krijgt een hoop leugens. Daar pas ik voor.”

Foto: BrunoPress

Lees ook: Nieuwe intieme beelden opgedoken van André Hazes en Monique in Amerika