Lifestyle / Media
Media

Nieuwe intieme beelden opgedoken van André Hazes en Monique in Amerika

André Hazes en Monique Westenberg trokken een maand lang met hun zoontje door Amerika en hierdoor draaide de geruchtenmolen weer op volle toeren. Zijn de twee dan tóch weer samen? Monique liet op Instagram weten dat van de geruchten tot een hereniging niets waar zijn, maar nieuwe foto’s van de twee die Privé woensdag publiceert, doen iets anders vermoeden.

Monique Westenberg reageert: zijn zij en André Hazes weer samen?

De familie Hazes heeft de afgelopen jaren heel wat voor de kiezen gehad. Niet alleen gingen Monique en André meerdere keren uit elkaar, maar ook kampt André nog steeds met een emotionele burn-out. Het gezin vond het tijd worden om alles middels een vakantie naar het buitenland te verwerken. Inmiddels zijn ze weer terug. "Florida was heerlijk! Zo leuk gehad met elkaar, in alle rust. Het was wel heel bijzonder om dan vanaf het thuisfront berichten toegestuurd te krijgen waarin staat dat we weer een stel zouden zijn en zelfs zullen gaan trouwen. Man, wat wordt er tegenwoordig toch veel onzin voor waarheid aangenomen", schreef Monique op Instagram na thuiskomst.

Innige omhelzing

Een hereniging tussen de twee of zelfs trouwplannen: het is volgens Monique blijkbaar allemaal niet waar. De twee hebben genoten en dat is volgens Monique het belangrijkst. Privé publiceert woensdag echter nieuwe beelden van André en Monique, waaruit iets heel anders blijkt. Volgens De Telegraaf zijn ze hand in hand en in een ‘innige omstrengeling’ te zien in het blad.