Lifestyle / Media
Media

Zien: Eloise van Oranje gespot op gala met haar vriendje

Viral TikTok-video's, een eigen boek en een expo in samenwerking met Magnum. Onze enige, echte 'gravinfluencer' Eloise van Oranje is lekker bezig! Maar dat de gravin ook gewoon een jonge meid is met een datingleven, blijkt uit nieuwe foto's die Juiche Channel heeft gedeeld. Eloise heeft namelijk een vriendje!

Eloise van Oranje is al een tijdje aan het daten, maar nu zijn er ook foto's opgedoken van het verliefde stelletje. Nu verschijnen er op Instagram ook lieve foto’s van het stel. Wat een knap koppel! Gisteren deelde Juicechannel twee foto's van Eloise en haar vriendje, Archie, op Instagram Stories. De twee hebben het heel gezellig op een gala.

Wie is Archie, het vriendje van Eloise van Oranje?

De nieuwe liefde van de gravinfluencer heet Archie, maar over hem is nog weinig bekend. De kleindochter van prinses Beatrix liet november vorig jaar al weten dat ze helemaal in de wolken was met iemand, maar dat ze er verder weinig over kwijt wilde. “Ik ben heel verliefd en het is ook aan met hem. Ik ben zo happy." Hoe lief! Ze vertelde dat ze eigenlijk helemaal niet op zoek was naar een relatie, omdat ze zichzelf niet echt als een relatietype ziet. “Ik dacht: hallo studentenleven, time to shine, omdat iedereen over die tijd zegt: 'Je gaat helemaal los.' Maar toen kwam hij op mijn pad, en het voelt echt zo goed."

Foto: Juice Channel_

Lees ook: Eloise krijgt kritiek én lof op verkoop van gratis tasjes