Lifestyle / Celebs
Celebs

Eloise krijgt kritiek én lof op verkoop van gratis tasjes

Viral TikTok-video's, een eigen boek en een expo in samenwerking met Magnum. Onze enige, echte 'gravinfluencer' Eloise van Oranje is lekker bezig! Ondanks haar groeiende populariteit blijft het een gewone, Hollandse meid. Eloise heeft een Instagram-account waar ze oude kleding en accessoires verkoopt. Wanneer ze tasjes in de verkoop doet die ze gratis heeft gekregen, komen daar gemengde reacties op.

eloise van oranje

Lees ook: You seizoen 3 heeft een officiële releasedatum gekregen!

Gratis tasjes voor 50 euro

Een oplettende volger merkt dat de drie Jan Taminiau-tassen die Eloise aanbiedt, gratis worden weggeven aan business class-vliegers van KLM. Daar vinden veel volgers natuurlijk ook wat van. De 19-jarige gravin had de tassen voor vijf piek per stuk online gezet, maar er is wel tot 50 euro overboden op de items. "Feit is dat Eloise dat geld niet nodig heeft en het er wrang uitziet dat ze tot €50 betaald krijgt voor iets wat zij gratis heeft gekregen. Dit kind is letterlijk 5e in lijn van de troonopvolging", schreef iemand onder de post. ""Hahahahaha gratis tasjes verkopen, jij bent echt een clown!", zegt iemand anders.

You go girl

Eloise krijgt gelukkig ook genoeg support. "Wat een rare reacties, al heeft ze de tassen gratis gekregen, het is haar keus wel om ze te verkopen. En waarom zou zij ze niet mogen verkopen? Er zijn zoveel influencers die alles wat ze gratis krijgen verkopen. You go girl." Een andere volger noemt haar een goede ondernemer. "Heerlijk, dit heet ondernemen. Van nul euro geld maken. Niets mis mee." Wij vinden het vooral lekker Hollands! Als je iemand anders er blij mee kan maken, why not?

De post is inmiddels verwijderd, dus Eloise heeft de kritiek wel ter harte genomen. 

Lees ook: Kijkers in shock door bizarre huizenprijzen in Kopen Zonder Kijken: 'Een bouwval voor 4 ton'

Beeld: Brunopress