You seizoen 3 heeft een officiële releasedatum gekregen!

Media door Laura

Het lange wachten is bijna voorbij! Er is eindelijk bekend gemaakt dat You seizoen 3 voor het eind van het jaar nog op Netflix verschijnt. In een nieuwe teaser is te zien dat het nieuwe seizoen 15 oktober wordt gereleased.

you seizoen 3 netflix

Lees ook: Zo liep seizoen 2 van You af volgens het boek

You seizoen 3 op Netflix

Bijna twee jaar na de release van het tweede seizoen verschijnt het derde seizoen van You op Netflix. Markeer 15 oktober maar in je agenda. Dan zullen we zien hoe het vaderschap Joe Goldberg (Penn Badgley) zal bevallen. Aan het eind van seizoen 2 verhuisden Joe en de zwangere Love (Victoria Pedretti) naar de suburbs in Noord-Californië om hun zondes te ontvluchten.

Kind van Joe en Love

Maandag 30 augustus bracht Netflix de releasedatum in een promovideo naar buiten. In deze video is te zien hoe Joe een taart bakt om de geboorte van zijn eerst kindje te vieren. In de creepy video wordt ook gelijk weggegeven hoe de mini-me zal heten: Henry staat er in bloedrode letters op de taart.

Mysterieuze buurvrouw

Joe doet er alles aan om een goede vader te zijn, maar is bang voor de "dodelijke impulsiviteit" van Love. Naast het ouderschap zal de mysterieuze buurvrouw van het stel ook een grote rol spelen in seizoen 3. In de laatste aflevering van seizoen 2 zie je hoe Joe gluurt naar zijn buurvrouw. In de voice-over vertelt Joe dat hij haar erg graag wilt ontmoeten.

Er zijn meerdere theorieën over wie deze buuf precies is. Zo kon het Joe's liefje Beck uit seizoen 1 of de vrouw van therapeut Dr. Nicky zijn. Helaas allemaal niet waar. In november 2020 verscheen meer informatie over nieuwe castleden in You seizoen 3 en zo werd haar identiteit onthult. De mystery neighbor is Natalie (Michaela McManus, bekend van Vampire Diaries en Law & Order). Ze is getrouwd met een machtige man en is zelf ook professioneel en sociaal succesvol. Joe maakt het zijn missie om alles te weten over deze geheimzinnige verschijning.

Lees ook: Deze details in 'You' seizoen 2 heb je gemist