Lifestyle / Media
Media

8 oud-deelnemers doen mee met Expeditie Robinson 2021 op geheim eiland

Na twee jaar wachten is Expeditie Robinson eindelijk weer begonnen. De extra lange aflevering van zondagavond nam al gelijk een verrassende wending. De 18 deelnemers krijgen nog meer concurrentie. Acht oud-deelnemers van Expeditie kregen namelijk nog een kans om te strijden voor de titel Robinson 2021.

expeditie robinson deelnemers

Lees ook: Op welke locatie is Expeditie Robinson 2021 opgenomen?

Oud-deelnemers Expeditie Robinson 2021

Waaah! Die hadden we even niet aan zien komen. Acht oude bekende uit diverse Expeditie-seizoenen mogen 2021 nog een kansje wagen. De 18 originele deelnemers weten van niks. De acht veteranen verblijven op een ander Kroatisch eiland. Zij gaan op hun eigen eilandje individueel tegen elkaar strijden, terwijl de andere groep nog in kampen proeven doet. De groep van acht weet wel dat er nog meer expeditieleden zijn, maar ze weten niet wie dat zijn en wanneer ze samensmelten. Spannend!

We zetten de acht nieuwe deelnemers even op een rijtje.

Anouk Maas

De musicalactrice kun je kennen van Evita, Hairspray of The Sound of Music. Ook speelde Anouk een tijdje in Goede Tijden, Slechte Tijden. Ze verscheen ook in Beste Zangers. In 2014 deed Anouk mee met Expeditie Robinson, ze werd toen elfde. 

anouk

Do

Zangeres Do verschijnt tegenwoordig niet veel meer in de schijnwerpers, maar we zijn haar niet vergeten. Ze brak 20 jaar geleden door met haar cover van het nummer Heaven van Bryan Adams. Ook presenteerde ze verschillende SBS6-programma's. In 2011 eindigde ze als elfde in de expeditie.

do

JayJay Boske

JayJay was oorspronkelijk rugbyspeler, maar werd bij het grote publiek vooral bekend door YouTube-filmpjes en als manager van Famke Louise. Ook presenteert hij sportprogramma's voor RTL. In 2016 was hij in het zeventiende seizoen van Expeditie Robinson te zien. Hij werd als vijfde weggestemd naar afvallerseiland. Daar bleef hij maar liefst 23 dagen, tot de een-na-laatste aflevering.

jay-jay

Loek Peters

Loek is bij de meeste mensen bekend als Berry uit de Nederlandse hitserie Penoza. Hij was ook te zien in series als A'dam - E.V.A. en films als Het echte leven. Loek was Expeditie-genootjes met Anouk Maas in het veertiende seizoen van Expeditie Robinson, waar als twaalfde eindigde.

loek peters

Loiza Lamers

Loiza is bekend als winnaar van Holland's Next Top Model 2015. Ook presenteert ze regelmatig televisieprogramma's. In 2018 deed ze mee met Expeditie Robinson, waar ze een publieksfavoriet was. Helaas viel ze vlak voor de finale af, ze werd zesde.

loiza lamers

Rob Geus

Man, man, man! Rob Geus van de Smaakpolitie is terug. Hij deed in het afgelopen seizoen mee, hij werd zestiende. Het Kroatische eiland schijnt niet voedselrijk te zijn, gelukkig heeft Rob belooft tijdens Expeditie Robinson 2021 geen eten weg te gooien. 

rob geus

Saar Koningsberger

Saar werd in de 00s bekend als vj voor TMF. Daarna presenteerde ze verschillende programma's voor Veronica. In 2011 waagje ze een gokje in Expeditie Robinson. Ze wist ver te komen, maar viel helaas net voor de finale af. 

saar

Wietze de Jager

Wietze ken je natuurlijk van het voormalig radioduo Mattie & Wietze. Sinds 2018 werkt hij als presentator bij Shownieuws en Radio 538. In het zestiende seizoen (2015) werd hij als tweede naar huis gestuurd. Hopelijk weet hij het dit jaar verder te schoppen.

wietze

Twee afleveringen per week

Eerder maakte RTL4 als bekend dat er dit jaar twee afleveringen per week verschijnen. Nu wordt duidelijk waarom... Op zondag 20:00 is de expeditie van de originele 18 deelnemers te volgen. Op donderdag 20:30 volgen we de strijd van de acht nieuwe 'oude' deelnemers.

Op Videoland verschijnen de afleveringen een dag later.

Lees ook: Expeditie Robinson 2021: de deelnemers, locatie en datum

Beeld: RTL/Tom Cornelissen