Girlboss! 'Gravinfluencer' Eloise van Oranje begint eigen duurzame bedrijf: "ben heel excited!"

Celebs door Jennifer

Eloise van Oranje was al een bezige bij als 'gravinfluencer', maar gaat het nu nog drukker krijgen. Ze is namelijk een eigen bedrijf begonnen genaamd My Lima Lima, waarmee ze "de modewereld op z'n kop wil zetten". Op Instagram heeft ze het duurzame bedrijf zojuist aangekondigd, die ze runt samen met haar zakenpartner Thomas Latcham. Ze kan niet wachten om er nog meer over te delen met de wereld.

Eloise van Oranje runt eigen bedrijf met zakenpartner Thomas

Begin september suddert het al een beetje rond, dat gravin Eloise van Oranje bezig is met een nieuw project. Toen lanceerde ze namelijk al de website van haar eigen bedrijf My Lima Lima, die ze runt samen met haar zakenpartner Thomas Latcham. Alleen kondigt ze hun bedrijf nu pas echt aan via - hoe kan het ook anders als 'gravinfluencer' - Instagram. "Sommigen hebben het misschien al gezien, veel van jullie waarschijnlijk niet..." begint ze. "Maar ik deel met heel veel trots, dat ik samen met Thomas een bedrijf heb opgezet." Het doel van hun bedrijf is geld ophalen voor goede doelen, door ingezamelde en zogenoemde 'pre-loved' kleding te verkopen. Op de website wordt het duurzame bedrijf omschreven als "een retailbedrijf dat de modewereld op zijn kop wil zetten". Interesting!

'Pre-loved' kleding

Misschien dat de term 'pre-loved' je nog wat onbekend klinkt in de oren. Het woord zegt eigenlijk al genoeg. Het gaat hier om kleding, waar eerder al van gehouden is door iemand: tweedehands kleding dus. 'Pre-loved' klinkt alleen wat schoner en fijner. Een bedrijf dat tweedehands kleding verkoopt, past wel goed bij Eloise. Zo riep ze haar volgers eerder al op om tweedehands kleding te kopen: "Er is zoveel leuke kleding op deze wereld en het wordt gewoon niet gedragen." In het geval van My Lima Lima gaat het overigens wel om duurdere (designer)merken. Alleen koop je het hier dus wel, terwijl je een bijdrage levert aan een betere wereld. Win-win!

Eloise is in ieder geval "heel excited" over haar eigen bedrijf. "Ik kan niet wachten om meer te delen en jullie mee te nemen in mijn avontuur," schrijft ze in de aankondigingspost op Instagram. Momenteel werkt My Lima Lima samen met goede doelen Kids Rights en Stichting Everday People. Naast zakenpartner Thomas zit ook Eloise's moeder Laurentien in het team. Zij is de idea founder van het bedrijf. Haar moeder vertelde eerder al, dat ze erg trots is op haar dochter: "Ze geeft een heel sterke maatschappelijke invulling aan haar ideeën."

Lees ook: Eloise van Oranje grijpt in na racistische opmerkingen op terras: "doe even normaal joh"