Drie nieuwe mannelijke singles maken intrede in Temptation Island 2022

Media door Elsemieke

Nadat er vorige week vier nieuwe vrouwelijke singles de villa in de Dominicaanse Republiek in Temptation Island 2022 deden, maken in aflevering vier kennis met drie nieuwe mannen. Wij stellen ze aan je voor. 

Zien: in déze villa’s verbleven de deelnemers van Temptation Island 2022

Sharkuni als mannelijke single in Temptation Island 2022

De 30-jarige Sharkuni uit Rotterdam is nog maar kort vrijgezel, maar weer op zoek naar een nieuw avontuur. De zorgzame jeugdhulpverlener is niet alleen grappig en lief, maar ook sociaal en loyaal. Sharkuni is op zoek naar een lieve, sociale vrouw met een verzorgd uiterlijk. In zijn vrije tijd houdt hij van voetbal, fitness en een feestje. Met zijn spontaniteit en humor kan hij voor veel gezelligheid en een goede sfeer zorgen in de villa.

dylan mannelijke single in Temptation Island 2022

Dylan als mannelijke single in Temptation Island 2022

De vrolijke, zelfverzekerde en af en toe een tikkeltje bijdehante Dylan staat na vier maanden vrijgezel te zijn weer open voor de liefde. De 22-jarige stukadoor uit Gouda valt op sociale, lieve vrouwen met blond haar en blauwe ogen. De amicale Dylan houdt van zijn werk en sport daarnaast graag. Hij is niet op zijn mondje gevallen en weet in iedere situatie wat hij moet zeggen. Iets wat handig kan zijn tijdens Temptation Island 2022.

ralph temptation island 2022

Ralph als mannelijke single in Temptation Island 2022

De grappige, ambitieuze Ralph van 23 houdt wel van een flirt. Hij is een half jaar vrijgezel en op zoek naar een dame die echt bij hem past. Het feestbeest uit Ede houdt van fitness en hockey. Ralph heeft als vooroordeel dat hij als badboy wordt gezien, maar wanneer de vrouwen hem leren kennen, zullen ze zien dat hij lief en zorgzaam is.

Foto: Videoland

Lees ook: Alles over René en Annebel uit Temptation Island 2022