Dit is wanneer het zesde House of Cards-seizoen op Netflix te zien is

Media door Laura

Ook he-le-maal in de ban geweest van de politieke spelletjes van de Underwoods in House of Cards? Nu Francis uit the Oval Office is getrapt en Claire aan het roer staat, wordt het pas echt leuk. Gelukkig komt het volgende - en helaas - laatste seizoen sneller dan je denkt.

house of cards seizoen 6

Lees ook: Wat je wilt weten over het nieuwe seizoen van 'Louisa & Rosanna: Onze Transgender Liefde'

Geen Spacey 

Er waait een frisse wind door House of Cards. Niet alleen was Kevin Spacey's rol al aan de kant gezet als Amerikaanse president, maar de acteur himself is vanwege seksueel grensoverschrijdend gedrag ontslagen.

Kevin Spacey werd in oktober beschuldigd van aanranding door verschillende mannen. De Oscar-winnende acteur kwam gelijk uit de kast om de ophef te sussen, maar het mocht niet baten. Hij werd op staande voet ontslagen door Netflix. Hoewel de verhaallijn van zijn personage nog niet af was, moesten de makers van House of Cards Frank Underwood uit de serie schrijven. In seizoen 6 is hij dus niet meer te zien. Nu is het de beurt aan Claire... 

Laatste 8 afleveringen 

Verder is er meer veranderd in het zesde seizoen. Deze reeks bestaat namelijk uit een stuk minder afleveringen. In plaats van dertien zijn het er acht. Op 2 november verschijnen de acht laatste afleveringen van House of Cards op Netflix. 

Lees ook: Expeditie Robinson 2018: Deze namen worden genoemd als deelnemers

Beeld: Netflix