Wat je wilt weten over het nieuwe seizoen van 'Louisa & Rosanna: Onze Transgender Liefde'

Media door Redactie Ze.nl

Naast Expeditie Robinson en Temptation Island is er meer fijne, smeuïge reality van Nederlandse bodem. Ken je de real-life soap van Louisa en Rosanna al? Zo nee, wees dan voorbereid om een overdosis hilariteit. Het vierde seizoen is net van start gegaan en wij vertellen je wat je kunt verwachten.

Lees ook: Top of flop? Lindsay Lohan krijgt eigen realityserie

Nieuw gezinslid! 

Als je het koppel volgt, dan wist je het vast al: Louisa en Rosanna hebben gezinsuitbreiding. Vorig jaar december is baby Mikai geboren. Het transgender stel zweeft in seizoen vier nog steeds op hun roze wolk en doen er alles aan om hun kleine in de watten te leggen, vooral nu ze weten dat het bij één kindje blijft. "Ik krijg elke keer weer een brok in mijn keel", zegt Louisa over hun spruit. "Ik kan gewoon niet beseffen dat het van mij is. Zo mooi gewoon!"

Transitie gaat door

Om zelf een kind te kunnen krijgen, heeft Rosanna haar transitie tot man uitgesteld. Nu Mikai er is, gaat Ro verder met de transitie. Eén van de onderdelen is kilo's kwijtraken, want ze moet fitter worden voor de operatie die op de planning staat.

Nieuwe plannen

Naast het zorgen voor Mikai is Louisa bezig met haar eigen bedrijfje op te zetten. Er moet extra brood op de plank komen, nu er een gezinslid bij is gekomen.

De doop

Het hoogtepunt van dit seizoen is de doop van Mikai. Lo en Ro zijn allebei katholiek en willen het geloof graag doorgeven aan hun zoontje. Gelukkig hebben ze een kerk weten te vinden die transgenders accepteert. De voorbereidingen zijn in volle gang! Als we Louisa geloven, dan wordt het een groot feest. "Je komt daar naar binnen met je kleine, je giet wat water over zijn hoofd en je gaat naar het feestje toe. That’s it."

Zin om 'Louisa & Rosanna: Onze Transgender Liefde' te volgen? Kruip dan elke donderdag om 20:30 voor de buis en zap naar TLC.

Lees ook: Ze's sekswoordenboek: LHBTQQIP2SAA

Beeld: TLC