Uitzenddatum extra seizoen Expeditie Robinson 2022 bekend!

Media door Jordan

Al eerder werd bekend dat Expeditie Robinson in 2022 terug zou komen met een bijzonder seizoen. We krijgen een nieuw presentatie-duo, namelijk Geraldine Kemper en Art Rooijakkers. En in de wandelgangen gaat het over een All Stars seizoen..

Lees ook: Eerste deelnemer van Expeditie Robinson 2022 uitgelekt

Expeditie Robinson All Stars?

Volgens het juicechannel van Yvonne Coldewijer wordt het een All Stars seizoen. Oud-kandidaten wagen zich opnieuw aan de zware beproeving. De roddelkoningin deelde dat de eerste deelnemer al bekend was, namelijk Kay Nambiar. Alhoewel de deelnemers en de naam van het nieuwe seizoen nog niet bekend zijn, is in verleden bewezen dat Yvonne het vaak bij het juiste eind heeft.

Datum release Expeditie Robinson 2022

Het officiële Instagram account van Expeditie Robinson heeft gedeeld wanneer het nieuwe seizoen uitgezonden gaat worden. Vanaf donderdag 10 maart om 20:30 kunnen we genieten van het extra seizoen op Videoland én RTL4. Eerder werd bekend dat Expeditie alleen op Videoland te zien was, maar nu dus ook op de gewone buis. De locatie van het programma is ook veranderd. De deelnemers moeten overleven op het prachtige Zanzibar. Hopelijk vinden ze hier wat meer eten dan het schaarse aanbod van Kroatië.

Art Rooijakkers is nieuw bij het survivalprogramma. Geraldine Kemper presenteerde eerder het seizoen NL vs BE uit 2020. 

Lees ook: Love Island 2022 zoekt nieuwe kandidaten: geef je nu op!