Lifestyle / Media
Media

Even gluren: Eerste beelden Gordon's vrijgezellenfeestje

Reageer 0

Kijkers van het tv-programma Gordon Gaat Trouwen weten dat Gordon binnenkort in het huwelijksbootje zal stappen. En zoals bij elke bruiloft hoort daar natuurlijk een knallend vrijgezellenfeest bij. In zijn nieuwste vlog deelt Gerard Joling beelden van dit vrijgezellenfeestje. En we kunnen je vertellen, hij werd niet gespaard.

'Geel staat iedereen'

Op de video is te zien hoe Gordon in een gelen pak wordt gehesen en de straat op moet om geld te verdienen. Zo'n vrijgezellenfeestje kost zijn vrienden immers al meer dan genoeg geld. Als hij wat tegensputterd werpt Gerard hem "geel staat iedereen!" tegen. Hoewel hij er weinig van lijkt te menen, werkt het wel doorslaggevend om Gordon in het pak te krijgen. 

Lees ook: Kijkers massaal fan van Rogier in Gordon Gaat Trouwen

Bruidsjurk en fanfare

Na een uitgebreid diner met vrienden is Gordon's verkleedpartijtje nog niet afgelopen. Hij wordt in een te kleine bruidsjurk met sluier gehesen en loopt over straat met een fanfare in zijn kielzog. Aan het eind gooit hij het boeket nog even over zijn schouder.  

Op 22 november trouwt Gordon in Zuid-Afrika met een van de vier overgebleven deelnemers uit het programma. Wie er op hem staat te wachten bij het altaar, is dus nog even geheim. 

Bekijk hieronder de hele vlog van Gerard Joling.

Lees ook: Gordon valt voor Italiaan in Gordon Gaat Trouwen maar kijkers maken andere keuze

Reageer 0

Reacties

Ze.nl reacties (0)
Schrijf als eerste een reactie:

Om te kunnen reageren moet je eerst

Annuleren
Gebruik een @ om iemand te noemen