Lifestyle / Media
Media

Reclamespotje moet Poolse bevolking aansporen tot seks

Reageer 0

Reclames voor veilige seks kennen we wel, maar een oproep om überhaupt seks te hebben? Dat kan toch niet waar zijn?! Toch gebeurt het in Polen, waar de bevolking al jaren krimpt en het ministerie van Gezondheid er alles aan doet om de bevolking het bed in te krijgen.

Bron: Metro

‘Fokken als konijnen’

Hun nieuwste idee is dit reclamespotje, waarin mensen aangespoord worden om zoveel mogelijk kinderen te krijgen. In de reclame zie je tientallen konijntjes, omdat die erom bekend staan in korte tijd veel konijnen te kunnen krijgen. De voice-over: “Wij konijnen weten wel wat dingetjes over het krijgen van kinderen.” De bijzondere bewoording die ze daarvoor gebruiken is: ‘fokken als konijnen’. Okeee… Dat zullen we in Nederland niet snel tegenkomen. En nog iets: als je een kind krijgt, kun je ook nog rekenen op een vorm van subsidie. Say what?!

Boze reacties

Toch is niet iedereen even blij met de reclame. Het kostte de overheid ruim zes ton, maar velen vinden het een ‘onvolwassen’ en ‘beledigend’ filmpje. Wij zijn in ieder geval benieuwd of de bevolking echt als konijntjes op elkaar springt, na het zien van dit spotje. 

Lees ook: Het blijft shocking: in deze landen is abortus nog steeds verboden

Bron: Metro
Reageer 0

Reacties

Ze.nl reacties (0)
Schrijf als eerste een reactie:

Om te kunnen reageren moet je eerst

Annuleren
Gebruik een @ om iemand te noemen