Ons nieuwe zusje: Chicklit.nl!

Media door Redactie Ze.nl
Hoera, Ze.nl heeft er weer een nieuw zusje bij - genaamd Chicklit.nl! Surf naar ons nieuwe zusje als je op de hoogte wilt blijven van nieuwe boeken en films, maar ook als je columns of interviews met auteurs wilt lezen!

Helemaal nieuw is Chicklit.nl niet; al sinds 2003 kunnen leesgierige vrouwen in Nederland terecht op dit boekenplatform. Onlangs is de site compleet vernieuwd en is Chicklit onderdeel geworden van onze EEN Media-familie (waar o.a. Ze.nl, Girlscene, Fashionscene en Beautyscene toe behoren). En wij zijn natuurlijk heel trots op ons nieuwe zusje!

Want wij houden natuurlijk - net als vele andere vrouwen - ontzettend van lezen en films kijken. En voordat je naar de bios gaat of aan een dikke pil begint, is het wel zo fijn als je weet of het enigszins de moeite waard is. Op Chicklit.nl kun je objectieve recensies over de nieuwste boeken en films lezen. Zo weet je van tevoren of het iets voor jou is. Ideaal!Op de website kun je overigens niet alleen terecht voor recensies, maar is het ook mogelijk om zelf aan het woord te komen! Ben je gek op lezen en deel je graag jouw boekenkennis met anderen? Laat je dan horen en plaats een bericht op Chicklit.nl. Hoe leuk is het om met andere boek- en filmjunks verhalen en meningen te delen?

En je kunt nóg langer blijven hangen op Chicklit.nl, want ook voor leuke columns en interviews met auteurs kun je terecht op deze site. Daarnaast zijn er tal van winacties waar je aan mee kunt doen.

Kortom: hoog tijd om eens een kijkje te nemen op Chicklit!

Have fun!