Lifestyle / Media
Media

Dit zijn de meest gespeelde spellen onder vrouwen

Is spelletjes spelen alleen iets voor mannen of koppels? Nee hoor: wij vinden het absoluut ook heerlijk om spelletjes te spelen, of dat nu alleen is of met vrienden. Even de tijd doden tijdens een pauze, een moment voor jezelf met een drankje erbij of gewoon ’s avonds met je mobiele telefoon terwijl je op de bank hangt. We bespreken de meest gespeelde spellen onder vrouwen met je. Hoewel online gokken tegenwoordig heel populair is en de beste online gokkasten je om de oren vliegen , hebben we niet altijd behoefte om risico te lopen om geld te verliezen. Wat een fantastisch idee is het dan om even op de bank te ploffen en een spelletje te spelen. Of misschien heb je juist meer behoefte aan een actieve game. Wat je ook zoekt: wij zetten de meest gespeelde spellen onder vrouwen voor je op een rijtje.

Candy Crush

Je kan ons altijd wakker maken voor een leuk potje gamen met vrienden, maar het liefst spelen we lekker zelf achter onze telefoon een spelletje. Ook op de laptop of de iPad is het ideaal om spelletjes te spelen. We zijn de generatie van het multitasken. Wanneer we lekker op de bank een serie aan het kijken zijn, zijn we ondertussen ook Instagram aan het uitspelen of een potje aan het CandyCrushen. Als je dan even de moeite neemt om op te kijken naar je tv-scherm, ben je de draad kwijt en moet je weer terugspoelen. Candy Crush heeft nu eenmaal meer prioriteit ;-)

Just Dance

Eigenlijk houdt iedereen wel van dansen, maar we durven ons nu eenmaal niet altijd in de club te laten gaan. Zeker nu onze dance moves twee jaar in de ijskast moeten, is het geen slecht idee om die moves weer op te poetsen. Herkenbaar? Dan is Just Dance een fantastisch idee om te spelen. Ook als je nul gevoel voor ritme hebt, vind je deze game nog leuk. Het is ook een goed idee om met een drankje op met je vriendinnen te spelen. Gewoon, lekker thuis en comfortabel. Kun je je nieuw geleerde moves daarna in de club showen.

30 seconds

Dit spelletje kan je zowel op je telefoon als via het ouderwetse bordspel spelen. Maak teams, zet een timer en je kan los! Ideaal om te testen hoe het met je algemene kennis staat. Eigenlijk is er niemand die dit spel niet leuk vindt. Niet zo gek ook dus dat hij tussen het lijstje staat met meest gespeelde spellen onder vrouwen. Dit populaire bordspel is perfect om de lange verjaardagen thuis door te komen met de familie. Toch zijn het vaak dezelfde die winnen. Hoor jij vaak bij het verliezende team? Dat is vanaf vandaag verleden tijd. Ben je niet zo goed in vragen beantwoorden, maar wil je wél winnen? Dan hebben we hier een lijstje met tips om vals te spelen bij 30 Seconds. Veel plezier!

Foto: iStock