Lifestyle / Media
Media

Monique Westenberg reageert: zijn zij en André Hazes weer samen?

Iedereen had het erover: Monique Westenberg en André Hazes gingen weer samen op vakantie. Betekende dat het begin van een vernieuwde relatie? Monique heeft op Instagram toegelicht hoe het zit tussen haar en de vader van zoontje Dré. Zijn ze weer samen?

De geruchtenmolen rondom André Hazes en Monique Westenberg draaide de afgelopen periode overuren. De twee zouden weer samen zijn en zelfs gaan trouwen! In een post op Instagram reageert Monique op alle geruchten.

Op vakantie met het gezin

André, Monique en zoontje Dré verbleven de afgelopen periode in Amerika om wat family time te hebben.“Florida wat was je heerlijk!”, schrijft Monique op Instagram. “Het afgelopen jaar was een achtbaan voor ons allemaal. Er is nu rust, maar door externe factoren is er weinig mogelijkheid dit met elkaar te ervaren. Het was wel heel bijzonder om dan vanaf het thuisfront berichten toegestuurd te krijgen waarin staat dat we weer een stel zouden zijn en zelfs zullen gaan trouwen. Man, wat wordt er tegenwoordig toch veel onzin voor waarheid aangenomen", schrijft Monique.

Een hereniging tussen de twee of zelfs trouwplannen: het is volgens Monique blijkbaar allemaal niet waar. De twee hebben genoten en dat is volgens Monique het belangrijkst. “We hebben rondgereisd, gezwommen, gegeten, strandwandelingen gemaakt, pretparken bezocht, met wilde zeekoeien gezwommen, naar een concert geweest en nog meer gegeten. Kortom, hele mooie herinneringen gemaakt.”! Of de twee ook echt aan hun relatie hebben gewerkt, laat Monique in haar bericht in het midden.