Hier gaat het tweede bloedstollende seizoen van The Sinner over

Media door Laura

Het eerste seizoen van The Sinner hebben we ver-slon-den. Het bizarre moordmysterie duurde slechts acht afleveringen en de spannende ontknoping smaakte gelijk naar meer op-het-puntje-van-je-stoel verhalen. Gelukkig is Netflix meteen aan de slag gegaan met een nieuw seizoen. Vandaag werd de eerste trailer gepubliceerd. We verklappen alvast: het plot is weer shocking!

the sinner

Lees ook: Dat ene liedje uit The Sinner bestaat dus écht!

Zonder Jessica Biel

Een nieuw seizoen, een nieuw verhaal. De zaak van Cora Tannetti (gespeeld door Jessica Biel) is in seizoen één geheel afgesloten, maar niet getreurd. Aan de eerste beelden is te zien dat seizoen twee net zo meeslepend gaat worden al de voorganger. 

11-jarige moordenaar

In The Sinner deel twee komt er opnieuw een bizarre moordzaak aan bod. Dit keer lijkt het alsof een 11-jarige jongetje zijn ouders in koele bloede heeft vermoord. Aan de markante rechercheur Harry Ambrose uit het eerste seizoen om de zaak tot op de bodem uit te zoeken. Jessica Biel is wel terug voor dit vervolgverhaal, maar werkt nu enkel achter de schermen als uitvoerend producent.

The Sinner seizoen 2 zal vanaf 1 augustus op Netflix te zien zijn. We kunnen haast niet wachten!

Lees ook: Wie o wie? First Dates zoekt weer nieuwe singles

Beeld: YouTube