Wat goed! Vanaf déze datum komt het zevende seizoen van Chateau Meiland op de buis

Media door Elsemieke

Goed nieuws voor als je ook geen genoeg kunt krijgen van onze favoriete hysterische familie. We kunnen ze momenteel bewonderen in 'Chateau Bijstand', maar hun eigen realityserie is misschien nóg wel leuker. Lucky us, want er komt na de zomer weer een nieuw seizoen van Chateau Meiland. En wij hebben de startdatum voor je.

Zien: Maxime Meiland ten huwelijk gevraagd door haar grote liefde Leroy

Vanaf wanneer start het zevende seizoen van Chateau Meiland?

Chateau Meiland begint na de zomer aan een nieuw seizoen over de bekende hysterische familie. In 2019 won Chateau Meiland de Gouden Televizier-Ring nog. In seizoen 7 van Chateau Meiland zal het huwelijk van Maxime te zien zijn, de sleuteloverdracht van het Franse kasteel en de verhuizing binnen Noordwijk. Het is inmiddels dus alweer het zevende seizoen van Chateau Meiland. Tussendoor was de familie ook in andere realityseries te zien, waaronder Kerst op Chateau Meiland en Chateau Bijstand: smullen geblazen!

Schrijf maar vast in je agenda: De Meilandjes zijn vanaf 29 augustus weer terug met seizoen 7 van Chateau Meiland. De familie was hiervoor te zien in Chateau Bijstand, waarin Martien, Erica en Maxime een maand op rantsoen moesten. Goed nieuws voor als je fan bent van het programma, want volgens Martien is het einde nog niet in zicht. “Ik vind het nog steeds leuk”, vertelt hij bij Humberto.

Bruiloft Maxime Meiland

“We hebben zo’n fijn huis nu. Niemand gelooft ons, maar dat moeten we nog even bewijzen.” De bruiloft van Maxime en Leroy Molkenboer staat ook nog eens op de planning. Als het aan Martien en Erica ligt, gaan ze nog lang door met de serie. “Zolang er genoeg te beleven valt." Het lijken Martien en Erica wel wat om de nieuwe Carlo en Irene te worden in een Life & Cooking-achtige show, voor als ze Chateau Meiland zat zijn. “Ik mis het gewoon op zondagmiddag. Ik vond het enig”, meent Martien.

Lees ook: Martijn en Sean zien droom én relatie uiteenspatten op Curaçao