Zien: dit zijn de eerste beelden van B&B Vol Liefde seizoen 2

Media door Elsemieke

Hoewel er op dit moment volop realityprogramma's op Videoland te volgen zijn - wat dacht je van Temptation en Ex On The Beach - blijft er toch één programma dat ons hart heeft gestolen en dat is B&B Vol Liefde. In het programma zien we verschillende eigenaren van bed & breakfasts zich openstellen voor de liefde. Het vorige seizoen was een daverend succes én daarom heeft RTL de eerst beelden van B&B Vol Liefde seizoen 2 onthuld. 

Zien: Debbie van B&B Vol Liefde heeft een nieuwe vriend

De eerste beelden van B&B Vol Liefde seizoen 2 zijn er

Goed nieuws als je niet kan wachten tot seizoen van B&B Vol Liefde seizoen 2 van start gaat. Eerder werd al duidelijk dat B&B Vol Liefde in de zomer terug zou zijn voor nieuwe afleveringen, maar nu weten we het: op 11 juli begint B&B Vol Liefde aan het volgende seizoen. In seizoen twee gaan acht vrijgezelle B&B-eigenaren op zoek naar de liefde, helaas wel zonder onze geliefde Art Rooijakkers. De eerste beelden zijn er alvast wel! Je bekijkt ze hier:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door RTL (@rtl.nl)

Waar wordt B&B Vol Liefde seizoen 2 opgenomen?

Als kijker kunnen we op verschillende plekken in Europa de zoektocht naar de juiste partner voor de hardwerkende ondernemers volgen. Konden we vorig jaar alleen op maandag t/m donderdag genieten van een nieuwe aflevering van B&B Vol Liefde, nu weten we dat er voor seizoen 2 maar liefst élke dag een verse episode van het leuke datingprogramma online komt. Daarnaast duurt het seizoen ook nog eens langer, want we kunnen de nieuwe B&B-eigenaren maar liefst zeven weken volgen. Wij kunnen niet wachten tot duidelijk wordt welke b&b eigenaren we dit seizoen kunnen volgen! 

Kandidaten van B&B Vol Liefde seizoen 2

Alle deelnemers van B&B vol liefde hebben één ding met elkaar gemeen: ze zijn op zoek naar de liefde. Om de B&B-eigenaren een handje te helpen krijgen ze een aantal vrijgezellen op bezoek om uit te vinden of de liefde van hun leven hiertussen zit. Om alvast in de stemming te komen kun je alvast kennismaken met de acht B&B vol Liefde-deelnemers die dit seizoen opzoek gaan naar de liefde. We can't wait!

Vanaf welke datum staat B&B Vol Liefde op Videoland?