Yes yes! Nieuw seizoen van Will & Grace is binnenkort te zien bij TLC

Media door Laura

Aw, honey! Will & Grace en the gang komen terug op de kijkbuis. Binnenkort is een gloednieuw seizoen van de komedieserie te zien bij TLC. En wij weten al wat je te wachten staat!

will & grace

Cast is terug!

Natuurlijk zijn acteurs Eric McCormack, Debra Messing, Sean Hayes en Megan Mullally terug voor de vertolking van het vrolijke viertal Will, Grace, Jack en Karen. Het nieuwste seizoen is de tweede sinds de reboot uit 2016 en bestaat uit 18 afleveringen. En goed nieuws: er is ook al groen licht gegeven voor een derde seizoen! 

will & grace

Bekende gezichten

Hé.. is dat niet?! Jazeker, dit seizoen kom je een aantal oude bekenden tegen. Zoals 'Ross' uit Friends. Acteur David Schwimmer speelt de nieuwe vlam van Grace. Matt Bomer - bekend van White Collar en Magic Mike - duikt in de huid van de nieuwe liefde van Will. Actrice en comedienne Chelsea Handler speelt de date van Graces zus. Ook Alec Baldwin, Minnie Driver en Mary McCormack zullen terugkeren in hun oude rollen.

will & grace

Wanneer te zien?

Het tweede seizoen van de vernieuwde reeks is vanaf dinsdag 30 oktober om 20:30 uur te zien bij TLC. Zet het in je agenda!

wil & grace

Lees ook: Wow! Deze legendarische Friends-oneliner was er bijna niet geweest

Beeld: Brunopress