Wow! Deze legendarische Friends-oneliner was er bijna niet geweest

Media door Laura

Friends-fans zijn in twee kampen verdeeld: degenen die vinden dat Ross Rachel heeft bedrogen en degenen die dan keihard gillen: 'they were on a breaaak' . Bijna was deze tweedeling er niet geweest, want de break tussen de twee stond helemaal niet in het originele script. Exsqueeze me?

Lees ook: 26 Dingen die je nog niet wist over de hitserie Friends

Pauze

Dit stukje mind blowing informatie deelde Kevin S. Bright, uitvoerend producent en regisseur van Friends, recentelijk in een interview. "Aanvankelijk was de pauze tussen Ross en Rachel niet gepland, dat idee kwam later. Hierdoor konden we meer 'spelen' met de serie en gaven we mensen iets om toe te juichen." En zonder de tijdelijke break-up, ook geen "WE WERE ON A BREAAAAK".

via GIPHY

Geen spanning meer

Volgens de maker was het nodig om de twee uit elkaar te halen. "Na de eerste kus, merkten we dat er geen seksuele spanning meer was. Het was een briljante en dappere actie van de schrijvers om de droom van fans weg te nemen, net nadat hij is vervulling was gegaan. Het maakte de hereniging van Rachel en Ross (aan het einde van de serie, red.) zoveel beter."

Even lachen: deze video toont exact hoe vaak 'we were on a break' werd gezegd. En dat is heel vaak.

Lees ook: 9 verhaallijnen uit Friends die eigenlijk helemaal niet klopten

Beeld: Brunopress