Wij weten wie er doodgaat in Modern Family

Media door Laura

Dikke spoileralert! Sinds de makers van Modern Family verklapten dat iemand het loodje zou gaan leggen in het tiende en laatste seizoen, werd er volop geroddeld wie de unlucky one zou zijn. En nu hebben we eindelijk het verlossende antwoord.

moderne family

Geruchten

Veel fans verwachtten dat het opa Jay zou zijn. Hij is immers de jongste niet meer en zijn overlijden zou een grote shock zijn voor het gehele gezin. Ariel Winter, die Alex speelt, liet gelukkig weten dat haar grootvader gespaard zou worden. Een andere theorie was dat de geliefde bulldog van Jay, Stella, ter hemelen zou gaan. Dit werd snel ontkent door de makers, het zou gaan om een persoon, niet een huisdier.

via GIPHY

Oma

De aflevering was woensdag op de Amerikaanse buis. Het was inderdaad niet Jay of de hond, maar DeDe. De ex-vrouw van Jay, moeder van Claire en Mitchell en oma van Lily, Luke, Alex en Haley. Claire kreeg het nieuws te horen van de nieuwe man van DeDe op haar favoriete feestdag Halloween. Tijdens de aflevering haalt de Pritchett-family allerlei herinneringen op aan hun niet altijd zo geliefde-moeder. DeDe bleek in haar slaap te zijn heengegaan, nadat ze tijdens vakantie allerlei avonturen had overleefd. Een ontmoeting met een groep wolven, een val door het ijs en zelfs een tripje in de maag van een walvis(?).

via GIPHY

Wanneer in Nederland?

Het tiende seizoen is in Amerika in volle gang. Het is nog niet bekend wanneer seizoen 10 in Nederland te zien is. Momenteel moeten we zoet blijven met seizoen 4 tot en met 8 op Netflix. 

via GIPHY

Lees ook: Nooo! Slecht nieuws voor Modern Family fans

Beeld: Brunopress