Zijn Denise en Sven samen na B&B Vol Liefde?

Media door Elsemieke

Hoewel Denise en Dave er in eerste instantie op los flirtten, is er tussen hen geen liefde ontstaan. Als Dave zijn vertrek aankondigt, besluit Denise te kijken of er tussen haar en Sven nog iets inzit. De twee gaan in Nederland op date, maar is dat genoeg voor een relatie? Is het tussen Denise en Sven uit B&B iets geworden?

Denise in Spanje, Hans in Frankrijk, Ted in Madeira, Martijn in Portugal, Richard in Portugal, Natasja in Frankrijk, Hans in Italië en Astrid in Oostenrijk stelden zich open op voor een kans op de liefde in B&B Vol Liefde seizoen 2. De vraag is nu of Denise en Sven nog een koppeltje zijn geworden na het programma. Denise leek te eindigen met Dave, maar dat gebeurde niet nadat hij zelf vertrok vanuit Spanje. Denise en Sven waren dan ook van plan om het na de opnames verder met elkaar uit te zoeken in Nederland. Zijn Denise en Sven samen na B&B Vol Liefde?

Denise uit Spanje in B&B Vol Liefde

Denise was alweer ruim een jaar vrijgezel en vond het tijd voor een nieuwe man in haar leven, maar het moest wel een Nederlander zijn. “Ik ben niet heel gek op de Spaanse mannen. Mijn ex-vriend was ook Spaans en ik ben niet voor niets weer vrijgezel." Gelukkig voor haar schreven voldoende mannen zich in in de hoop haar hart te veroveren. Denise zag het meest in Dave, maar helaas voelde hij uiteindelijk de vonk niet. Je hoopt dat dat doorzet naar de romantiek, verliefdheid, liefde, dat soort dingen allemaal. Maar dat is het voor mij niet. Dat vind ik heel lastig. Maar je bent hier toch op zoek naar de liefde.” Denise was hierdoor enorm gekwetst. "Misschien heeft hij wel een dubbele agenda. Ik weet het niet, ik twijfel echt. Ik heb dit al wel vaker meegemaakt. Het is stom dat ik weer in hetzelfde trap.”

Zijn Harmjan en Astrid nog samen na B&B Vol Liefde?

Zijn Denise en Sven samen na B&B Vol Liefde?

Denise geeft Sven uiteindelijk toch nog het voordeel van de twijfel en de twee besluiten in Nederland nog eens op date te gaan. Zijn Denise en Sven samen na B&B Vol Liefde? Denise vond het gezellig met Sven om haar heen en hij vond het moeilijk om al afscheid te nemen omdat er nog veel uitgezocht moest worden. Of het iets is geworden tussen hen? Helaas niet. Op Instagram post ze een filmpje met Sven. "Je bent een mooi persoon en ik waardeer je eerlijkheid en oprechtheid. Dankjewel dat je deze reis met mij hebt gemaakt." De twee hebben telefonisch contact gehouden en elkaar ook opgezocht in Nederland. Helaas hebben ze uiteindelijk toch besloten om als vrienden verder te gaan. "Je bent een geweldige man Sven, en de dame die uiteindelijk jouw vrouw wordt mag in haar handjes knijpen." Sven en Denise zijn dus helaas niet meer samen na B&B Vol Liefde!

Zijn Martijn en Fenna nog samen na B&B Vol Liefde?