Zijn Martijn en Fenna nog samen na B&B Vol Liefde?

Media door Elsemieke

Het is zo ver: B&B Vol Liefde seizoen 2 is afgelopen. Wij genoten wekenlang van het (potentiële) liefdesleven van de B&B eigenaren in de realityserie van RTL. Martijn in Portugal was op zoek naar een nieuwe levenspartner en daar zag hij wel wat in bij de basischool lerares Fenna, maar: zijn Martijn en Fenna nog samen na B&B Vol Liefde?

Martijn en Fenna in B&B Vol Liefde seizoen 2

Denise in Spanje, Hans in Frankrijk, Ted in Madeira, Martijn in Portugal, Richard in Portugal, Natasja in Frankrijk, Hans in Italië en Astrid in Oostenrijk stelden zich open op voor een kans op de liefde in B&B Vol Liefde seizoen 2. De kandidaten van B&B Vol Liefde seizoen 2 hadden een ding gemeen en dat is dat ze zich kwetsbaar opstellen op tv. Waar ‘B&B Vol Liefde’-Martijn (32) nog erg los moest komen aan het begin van zijn zoektocht naar de liefde, gooide hij vanaf het moment dat hij Fenna in de B&B had, alle remmen los. Terwijl het kampvuur zei hij het al: Ik denk dat ik een beetje verliefd ben." Zijn moeder was in ieder geval enthousiast, maar Fenna is not so amused. Vooral de snelheid waarmee Martijn zijn liefde aan haar verklaart, vond ze niet prettig. "Ik denk niet dat er iemand is geweest in de afgelopen jaren die naar mij deze woorden heeft uitgesproken en zo snel ook. Ik schrok van het woord verliefdheid.” Maar nu rest de vraag: zijn Martijn en Fenna nog samen na B&B Vol Liefde seizoen 2?

Zijn Harmjan en Astrid nog samen na B&B Vol Liefde?

Zijn Martijn en Fenna nog samen na B&B Vol Liefde?

RTL Boulevard ging naar Portugal om te kijken hoe het nu zit. Wat blijkt? Fenna is naar Portugal verhuisd voor de liefde. “Ik ben nog steeds helemaal verliefd”, en ook bij Fenna kriebelt het nog steeds. “Het voelt zo goed om hier te zijn’, zegt ze. “Het ging allemaal zo soepel. Al vanaf dat eerste moment samen op het balkon.” Volgens Martijn was Simone perfect in theorie, maar voelde hij geen vonk. Bij Fenna kwam die wel al snel. Maar duidelijk is dus dat Fenna en Martijn nog samen zijn na B&B Vol Liefde seizoen 2!

Lissabon

Het gaat zelfs zo goed tussen de twee, dat Fenna naar Lissabon vertrekt.  Ze trekt niet meteen bij Martijn in, omdat ze dat te snel vindt gaan. “Ik ga eerst lekker mijn eigen leven in mijn eigen huisje opbouwen. We zullen elkaar zien wanneer we kunnen en als dat allemaal na een jaar nog steeds goed gaat, zien we dan wel weer wat we gaan doen." Op Instagram deelt Fenna een foto met Martijn. Lief!