Awkward much: kijkers smullen van ongemakkelijke ontmoetingen in B&B Vol Liefde seizoen 2

Media door Elsemieke

Hoewel wij dol zijn op zo'n beetje alle reality programma's, is er één bij dat echt ons hart heeft gestolen en dat is B&B Vol Liefde. In het programma zien we verschillende eigenaren van bed & breakfasts zich openstellen voor een mogelijke nieuwe levenspartner. Het vorige seizoen was een daverend succes en inmiddels kunnen we genieten van B&B Vol Liefde seizoen 2. De eerste aflevering was gisteren te zien.

Awkward start in B&B Vol Liefde seizoen 2 aflevering 1

In seizoen twee gaan acht vrijgezelle B&B-eigenaren op zoek naar de liefde, helaas wel zonder onze geliefde Art Rooijakkers. De kandidaten van B&B Vol Liefde seizoen 2 hebben een ding gemeen en dat is dat ze zich kwetsbaar opstellen op tv. Gisteren was het tijd voor de eerste aflevering! En die zorgde direct voor hilarische tv. Denise in Spanje, Hans in Frankrijk, Ted in Madeira, Martijn in Portugal, Richard in Portugal, Natasja in Frankrijk, Hans in Italië en Astrid in Oostenrijk stellen zich open op voor een kans op de liefde in B&B Vol Liefde seizoen 2. 

We trappen af met de knappe Denise (31), die een appartementencomplex runt in het Spaanse Orgiva, maar ook de 50-jarige Richard met een B&B in Portimao Portugal kwam aan bod. Maar daar bleef het niet bij, want Twitterend Nederland raakte over 'awkward Astrid’ en 'Hitsige Hans' niet uitgepraat. Uit zijn dubbelzinnige en ondeugende opmerkingen blijkt wel dat Hans zin heeft in een vrouw. "Dan zeg ik: ‘Ja het is real meid". Samen met zijn dochter en Italiaanse ex kiest hij de kandidaten uit de aanmeldvideo’s.

Samen de kaas opknabbelen in B&B Vol Liefde seizoen 2 aflevering 1

Ook Astrid (48) die in het Oostenrijkse dorp St. Michael Im Lungau een B&B in de sneeuw runt, valt op bij de kijkers. Ze is op zoek naar een Nederlandse man die haar ook een beetje tegengas kan geven. De 53-jarige Alex is de eerste die bij Astrid over de Oostenrijkse drempel stapt, maar echt vanzelf verloopt het contact tussen de twee nog niet. Alex komt niet altijd uit zijn woorden en er vallen genoeg stiltes tussen Astrid en haar date. Totdat Astrid haar ‘awkward’ avond beëindigt om in „haar mandje te kruipen”.

 

Martijn uit B&B Vol Liefde openhartig over opnames: "super onnatuurlijk"