Het loopt helemaal uit de hand in aflevering 5 van Ex On The Beach Double Dutch

Media door Elsemieke

Het is inmiddels alweer tijd voor aflevering 5 van trouble in paradise bij Ex On The Beach Double Dutch en de tablet of terror kent absoluut geen genade. In de nieuwe aflevering loopt het zelfs zó uit de hand, dat security meerdere keren moet ingrijpen in de Spaanse villa. Ook maakt er weer een nieuwe ex haar intrede in de realityshow.

Security grijpt in bij Ex On The Beach Double Dutch aflevering 5

Niet alleen moesten Ayleen en Jao met het eerste vliegtuig naar huis, maar ook kwam er weer een ex de villa in. De twintigjarige ex van Nick staat plotseling aan zijn bed, die op dat moment net precies met twee dames in bed lag. Zijn ex Anne, net vers bekomen van een fikse borstvergroting, had op de dag voordat Nick naar Ex On The Beach Double Dutch vertrok nog bij hem in bed gelegen en ze hadden elkaar zelfs trouw gezworen. Laat het net zo zijn dat Nick een paar dagen daarvoor nog van alles met Lynn had uitgespookt... Gelukkig voor Anne is haar extra power dat ze gaat later nog beelden krijgen die zullen tonen wat er tussen Nick en Lynn is gebeurd. Maar Nick ontkent ondertussen keihard wat er is gebeurd en dát zorgt weer voor woede bij Lynn. Zij begint met zwembroeken en slippers naar Nick te gooien terwijl hij staat te douchen. Als Lynn vervolgens ook fysiek geweld vertoont door hem een stomp te geven, ontploft Nick. Wanneer Anne hoort dat Nick niet trouw is geweest aan haar en met Lynn heeft gezoend, barst de hel pas echt los.

Wraak onder de douche in Ex On The Beach Double Dutch aflevering 5

Nick ontkent wat er allemaal gebeurd is tussen hem en Lynn en dat valt bij Nick niet in de smaak. Hij meent namelijk dat er alleen is gezoend met Lyn, maar zijzelf vindt dat de twee ook seks hebben gehad. Op de beelden die Anne heeft gezien, wordt het allemaal ook niet duidelijk. Romee, yes: Romee van Temptation Island - is er zeker van dat Lynn leugens verspreidt en vliegt haar in de haren. Nadat Lynn haar wraak heeft genomen door met Ivory seks te hebben in de douche, breekt voor Romee de hel los en vliegt ze Lynn aan, waarna er meerdere beveiligers aan te pas moeten komen. Wij zijn heel benieuwd hoe de rest van Ex On The Beach gaat verlopen!