Lifestyle / Media
Media

The Crown gezien? Dan vind je deze series en films ook leuk

Reageer 0

Heb je de twee seizoenen van The Crown al verslonden op Netflix? Dan mogen we wel stellen dat je gefascineerd bent door de Britse koninklijke familie. Lucky for you, ben jij zeker niet de enige. Er zijn nog veel meer historische dramafilms en -series over het leven van de Engelse royals. Wij zetten voor jou op een rijtje welke nú op Netflix te zien zijn.

the crown series lijken

The Royal House of Windsor

Een goede follow-up documentaire als je The Crown hebt afgekeken. Met nieuwe informatie deelt deze docu uit 2017 het lief en leed van de Britse koninklijke familie van de afgelopen 100 jaar.

Lees ook: Fan van Gossip Girl? Deze 5 series vind je ook leuk

Reign

Deze serie vertelt het alternatieve verhaal van koningin Mary. Zij verlaat Schotland om te trouwen met een Franse prins. Reign is niet zoals andere kostuumdramaseries. Het voelt wat 'jonger' aan dan The Crown, maar heeft daardoor wel een lekkere extra portie drama.

Diana in her Own Words

Na The Queen is Diana natuurlijk de meest besproken persoon van de royal family. Deze bijna twee uur durende docu geeft een intiem kijkje in het leven van de meest geliefde prinses ooit met archief- en privébeelden.

Outlander

Oké, oké. Het gaat niet over de royal family en het speelt zich af in Schotland, maar valt in hetzelfde straatje als The Crown vanwege dezelfde kostuumdrama-sfeer en de bijbehorende prachtige kleding en liefdesintriges.. Outlander volgt het verhaal van Claire, een vrouw die terug in de tijd gaat en daar verliefd wordt op een Schot. 

Lees ook: La Mante is de nieuwe spannende Netflix-serie die je wilt zien

 

Beeld: Netflix

Reageer 0

Reacties

Ze.nl reacties (0)
Schrijf als eerste een reactie:

Om te kunnen reageren moet je eerst

Annuleren
Gebruik een @ om iemand te noemen