Aha! Zo gingen MAFS-Jeppe en Jantine vermomd bij elkaar langs

Media door Alyssa

Het romantische avontuur van Married at First Sight is tot een einde gekomen. Na weken van spanning weten we eindelijk welke stellen de rit samen voortzetten en wie solo verder gaan. Ondanks onze hoop voor Jerney en Jeffrey, hebben ook zij besloten om elk hun eigen weg in te gaan. Jeffrey was er namelijk achter gekomen dat hij toch geen echte vlinders in zijn buik had ronddwarrelen. Het enige stel dat nog wel stapelverliefd is en waar de vonken écht vanaf spatten, zijn Jeppe en Jantine.

 Groot geheim

Maar de afgelopen tijd hebben Jeppe en Jantine hun relatie als een groot geheim moeten bewaren. Om elkaar stiekem te ontmoeten, moesten de twee in vermomming de straat op.

Lees ook: jerney uit Married at First Sight deelt metamorfose: meer dan 25 kilo afgevallen

Gelukkig getrouwd na Married at First Sight

Jeppe en Jantine zijn dus het enige koppel dat nog steeds gelukkig getrouwd is. Hoewel ze elkaar meteen leuk vonden, duurde het toch wel even voordat de liefdesvonk écht oversloeg. Maar nu zijn ze onafscheidelijk. Awww! En als je verliefd bent, dan wil je natuurlijk zoveel mogelijk bij je liefje zijn. Dit geldt natuurlijk ook voor het schattige MAFS-koppel. Maar elkaar kunnen zien, dat ging Jeppe en Jantine nog behoorlijk lastig. De twee mochten de uitkomst van Married at First Sight natuurlijk niet verklappen.

Vermommingen van Jeppe en Jantine

Toch kon het geheim de pret niet bederven. De lovebirds bleven gewoon bij elkaar langsgaan, maar dan zo onopvallend mogelijk. Hoe ze dat deden? Volledig in incognito! Op woensdagavond werden er in de uitzending van Beau enkele foto's getoond van de geheime rendez-vous van Jeppe en Jantine. De twee hebben erg hun best gedaan om niet herkend te worden! Zo zagen we Jantine met een zwarte pruik op. Ze is volledig onherkenbaar. En Jeppe verscheen met een muts en een sjaal om die zijn gezicht volledig bedekten.

Lees ook: Married at First Sight-expert Patrick over productie MAFS: 'Als we zo doorgaan, zeg ik nee'

Pittige autorit 

En hoe deden ze dat dan als ze samen in de auto zaten? Jantine onthult in hetzelfde gesprek bij Beau dat ze dan vaak op de achterbank moest gaan liggen. Hoe grappig is dat?! Benieuwd hoe de twee er de afgelopen periode uit hebben gezien? Bekijk dan snel de hilarische foto's hieronder!

Jantine uit Married at First Sight met pruik

Jantine uit Married at First Sight met sjaal en muts

Jeppe uit Married at First Sight met sjaal en muts

Lees ook: Gerben uit Married at First Sight doet eerlijke terugblik: 'In ons geval werkte dit niet'