Jerney uit Married At First Sight deelt metamorfose: meer dan 25 kilo afgevallen

Media door Zita

Morgenavond is alweer de laatste aflevering te zien van Married At First Sight. Daarin zien we eindelijk wie er nog wel en niet bij elkaar zijn. Zo zien we bijvoorbeeld Jerney en Jeffrey nog in het programma. Of zij een match zijn, moeten we nog zien. Wel zien we dat Jerney een behoorlijke metamorfose heeft gehad. Op Instagram laat ze weten dat ze 25 kilo is afgevallen. Ze deelt de foto’s van haar metamorfose.

Metamorfose Jerney Married At First Sight

Voordat Jerney meedeed aan MAFS, woog zij heel wat kilo’s meer dan dat ze nu doet. Op haar Instagram deelt ze dat ze behoorlijk onzeker was over haar gewicht: “Onzekerheid, wie kent het niet?” Ze vertelt onder haar post dat ze zich hier niet door liet leiden tijdens de opnames van Married At First Sight. “Tot 2 jaar geleden woog ik 108 kilo, ik zette de spreekwoordelijke knop om en begon af te vallen,” laat ze weten. Er is sinds toen een hoop veranderd. Op de testdag van MAFS liet zij zich wegen en toen woog ze 97 kilo. “Dat was voor mij de eerste keer dat iemand anders dan ikzelf mijn gewicht te zien kreeg”, schrijft Jerney. Ze bleef doorgaan met afvallen en toen ze werd verrast door Carlo, woog ze op dat moment 94 kilo.

Lees ook: Married At First Sight-expert Patrick over productie MAFS: "Als we zo doorgaan, zeg ik nee"

Tevreden?

Tijdens de opnames bleef Jerney nog steeds letten op haar voeding. Toch genoot zo ook van de lekkere wijntjes en etentjes of het Magnum ijs dat ze kregen. “Ik wil mijzelf niets ontzeggen, maar ik ben wel bewuster geworden van wat ik eet en waarom ik het eet. Momenteel is mijn gewicht 81 kilo. Ik ben er zeker trots op dat ik dit al bereikt heb”, schrijft ze. Toch weet ze niet of ze nu al helemaal klaar is met het afvallen. “Ik ben al zo ver, mijn onzekerheden zijn nog altijd niet verdwenen, maar ik laat mij er niet door tegenhouden!” eindigt ze onder de post.

Lees ook: Married At First Sight loopt ten einde: zijn déze MAFS-koppels niet meer bij elkaar?

Meer op Instagram