Married At First Sight loopt ten einde: zijn déze MAFS-koppels niet meer bij elkaar?

Media door Zita

Al weken genieten we van ons favoriete programma Married At First Sight. Helaas loopt het binnenkort ten einde en dat betekent dat we zien welke koppels er nog bij elkaar zijn. Van sommige koppels weten we dit al, maar van de anderen is het nog een raadsel. Er gaan geruchten rond dat déze koppels ook niet meer samen zijn..

Married At First Sight koppels niet meer samen

Inmiddels weten we van een aantal koppels dat ze niet meer bij elkaar zijn. Zo zijn Dirk en Anneke niet meer bij elkaar en zagen we ook dat Malou en Sarath geen match zijn. Anneke gooide de deur al dicht met Sarath, maar Malou probeerde het met Anneke. Ook dit ging uiteindelijk mis. Hoe zit het met de andere deelnemers?

Jerney en Jeffrey

Wie overduidelijk een match waren dit seizoen, waren Jerney en Jeffrey. Zij hadden het gevoel alsof ze elkaar al langer kenden en Jerney sprak direct haar gevoelens uit. “Ik had niet durven dromen dat het zo goed zou klikken”, vertelt ze. Ze geeft haar huwelijk met Jeffrey dan ook een 9.5 en dat maakt een hoop gevoelens los bij Jeffrey. Toch zijn de twee volgens geruchten niet meer samen. Omg! Volgens juicekanaal RealityFBI heeft Jeffrey al een tijd contact met zijn ex en heeft een bron ook app-verkeer gezien waar dit duidelijk te zien is.

Lees ook: Married At First Sight-kijkers smelten weg bij liefdesverklaring Jeffrey: "liefde spat van het scherm"

Erik en Gerben

In het programma lijken ook Erik en Gerben een goede match, maar toch gaan er geruchten rond dat ook zij niet meer samen zijn. Volgens een bron heeft Gerben namelijk een nieuwe vriend. In Tilburg laten zij het lijken of het collega’s zijn van elkaar. Een bron vertelt aan RealityFBI dat ze wel degelijk meer zijn dat dat. “Ze zijn al een paar keer gezien in café De Wijn in Tilburg en dan zie je wel dat het meer dan collega’s zijn.”

Denk jij dat deze koppels nog bij elkaar zijn?

Lees ook: MAFS-kijkers niet gecharmeerd van 'kille' Malou tijdens koppelsdiner: "geen greintje respect"