Martien Meiland verklapt: nieuwe seizoen Chateau Meiland speelt zich af in het buitenland

Media door Jennifer

Ook in 2024 zijn de Meilandjes nog altijd erg populair. Zo begint binnenkort het nieuwe tv-programma Chateau Meiland VIPS, maar daarna volgt nóg meer. Martien Meiland onthult namelijk dat er ook een normaal seizoen van Chateau Meiland aankomt. En wat blijkt? Dit seizoen speelt zich weer veel af in het buitenland!

Nieuwe seizoen Chateau Meiland in het buitenland

Ooit begon het populaire realityprogramma Chateau Meiland bij het chateau in Frankrijk. Maar inmiddels zijn we een aantal seizoenen én verhuizingen verder. Veel dromen van de familie Meiland zijn al vervuld of in rook opgegaan, maar toch blijft hun leven interessant. Camera's blijven ze namelijk maar al te graag volgen en ook de mensen kijken nog veelvuldig naar de Meilandjes. En gelukkig voor de fans komen er snel een heleboel nieuwe avonturen aan. Zo begint binnenkort de spin-off Chateau Meiland VIPS, maar volgt daarna ook een normaal seizoen van Chateau Meiland. Dat onthullen Martien en Erica Meiland voor de camera's van RTL Boulevard.

Het wordt waarschijnlijk wel weer een iets ander seizoen. In het nieuwe seizoen van Chateau Meiland gaan ze namelijk weer naar het buitenland. Oeh! Waar in het buitenland het zich afspeelt, daar willen ze niets over kwijt. Wel geeft Erica nog aan, dat ze liever niet filmen op hun nieuwe woonplek bij Maxime en Leroy. Zouden ze terugkeren naar Frankrijk?

Wanneer te zien?

Of de opnames van het nieuwe seizoen van Chateau Meiland geweest zijn, is nog onbekend. Maar hoe dan ook speelt het zich dus vrijwel niet af in ons koude kikkerlandje. Wat we wel weten, is dat het nieuwe seizoen in het najaar van 2024 op tv komt. Fans hoeven dus niet lang te wachten! Al hebben we tussendoor sowieso genoeg nieuw kijkvoer van de Meilandjes, want zoals gezegd volgt eerst de spin-off met VIPS.

Meer op Instagram

Meilandjes met BN'ers

Aanstaande maandag, op 26 februari, begint Chateau Meiland VIPS bij SBS6. In deze spin-off van het populaire tv-programma krijgen de Meilandjes diverse BN'ers over de vloer in hun pension Code Rosé. Onder andere zanger Wolter Kroes, zangeres Patricia Paay, tv-icoon Patty Brard en B&B vol Liefde-deelnemer Debbie de Jong hebben een overnachting geboekt in hun accommodatie. Daarnaast zou ook politica Caroline van der Plas 'ja' hebben gezegd op de uitnodiging en wordt Catherine Keyl vervolgens gekoppeld aan Caroline, waarmee ze samen zou hebben meegedaan. In het geval van Caroline zou het goed kunnen, aangezien zij bevriend is met de Meilandjes. Catherine had eerder echter nog kritiek op de familie en dan met name over hun tv-programma Chateau Bijstand. Het zou dus wel een bijzondere aflevering worden, mochten de twee dames daadwerkelijk overnachten bij de Meilandjes.

Lees ook: Maxime Meiland heeft vertrouwen in smaadzaak rondom biografie: "goed gevoel"