Kijkers Lang Leve De Liefde over opmerking Arie: “Dit kan écht niet!”

Media door Zita

Op maandagavond zagen we weer nieuwe deelnemers die zich waagden aan het liefdesavontuur van Lang Leve De Liefde. Tijdens de uitzending kwamen er wat 'interessante' opmerkingen voorbij in het huis waar Arie en Sina zaten. En dan doelen we vooral op de – niet helemaal gepaste – opmerking van Arie. Kijkers reageren hier massaal op en zijn in shock.

Arie en Sina Lang Leve De Liefde

Tijdens de uitzending zagen we Arie en Sina. In het begin was alles nog redelijk ‘tam’. Ze stelden zich aan elkaar, wat op een nette manier ging. “Ik ben altijd vrolijk, nooit chagrijnig, altijd positief. Ik wil gelukkig worden met mijn toekomstige partner. Wat ik de bieden heb ik een stukje positiviteit. Ik ben een echte knuffelaar.” Klinkt top! We zien dat Arie en Sina veel met elkaar lachen en Sina geeft ook aan dat ze humor erg belangrijk vindt.

Lees ook: Flirtpoging van Lang Leve De Liefde-Achsa zet 'm voor schut, kijkers gieren het uit: "wat een loser"

Lassie

Hier stopte Arie niet. Enkele momenten later werd namelijk duidelijk dat Arie nóg wat te bieden heeft. Wanneer Sina vraagt hoe het zit met Arie z'n seksleven, geeft hij het volgende antworod: “Ik zal eerlijk zijn.. Ik ben klein geschapen, maar ik kan likken als Lassie,” zegt Arie. Laten we maar zeggen dat Arie hier in ieder geval trots op is.

Lees ook: Huh? Lang Leve De Liefde-kijkers verbaasd over item dat Robbin meebrengt naar villa

Kijkers in shock

Op X zien we veel reacties binnenkomen over deze opmerking van Arie. “Laat de slaapkamer beelden van Arie en Sina maar zitten” schrijft Ard. “Ik ben echt niet preuts, maar het niveau qua s*kstalk om deze tijdens vind ik echt niet kunnen,” schrijft Mieke.