Hoe gaat het nu met het regenbooggezin uit Kopen Zonder Kijken?

Media door Alyssa

Het nieuwste seizoen van Kopen Zonder Kijken zit boordevol verrassingen! De eerste aflevering trapte af met Mayra, die de primeur had als allereerste solo-kandidaat ooit. Maar de aflevering van gisterenavond met het kleurrijke gezin van Melle, Berend, Sanna en hun zoontje Elio is ook ronduit uniek te noemen.

Niet één maar twee woningen

Het regenbooggezin uit Utrecht verdeelt de zorg eerlijk over beide ouders en geniet samen van vakanties en gezinsdagen. Aankoopmakelaar Alex van Keulen slaagde er voor de regenboogfamilie in om niet één, maar twee woningen te vinden in Arnhem. Eén voor Melle en Berend en een apart huis voor Sanna. Beide op een steenworp afstand van elkaar. In Kopen Zonder Kijken: Gesetteld kijken ze terug op dit avontuur vol verrassingen en nieuwe starten.

Retro-sfeer met Miami-vibes

Bij het zien van het moodboard van Melle en Berend wist interieurstyliste Roos Reedijk meteen dat ze los kon gaan met kleur. Roos beschrijft het nieuwe huis van de twee als een mix van retro-sfeer met Miami-vibes, een hele mond vol dus. Melle en Berend zijn nog steeds dolgelukkig met hun nieuwe plekje. En hebben ze in de tussentijd nog iets veranderd in huis? "Ja, we hebben oma's stoel verplaatst van de slaapkamer naar de woonkamer."

Perfecte match in Kopen Zonder Kijken

Ook Sanna is nog steeds tot over haar oren verliefd op haar nieuwe stulpje. "Het is alsof je recht je moodboard binnenwandelt," vertelt ze. Geëmotioneerd bedankt ze nog een keertje het team van Kopen Zonder Kijken. "Het is echt bewonderenswaardig hoe mensen die je niet kent, zo'n perfecte match kunnen maken."

Opvallende stoel 

Hoewel ze razend enthousiast is over het werk van Roos, zijn er toch een paar nieuwe toevoegingen te spotten in haar woonruimte. Midden in de kamer prijkt een opvallende stoel. "Ik had mijn oog er al een tijdje op laten vallen. Toen ik zag dat er nog ruimte was, heb ik hem meteen aangeschaft." En naast de bank staat nu een meubelstuk dat niet in de aflevering te zien was: een glanzende gouden theetafel. "Berend's moeder bracht hem een keer mee om uit te proberen of hij hier leuk zou staan. En hij is gebleven."

Een goede buur

De meest dierbare herinnering? "Dat was absoluut de eerste avond dat Elio zijn kamer hier kwam bekijken. We besloten samen met Berend en Melle hier te dineren. We moesten nog snel uitzoeken hoe de oven werkte, maar ons bestek en de borden waren nog spoorloos." Gelukkig waren de buren van Sanna meer dan behulpzaam. "Ik heb meteen contact gelegd met de buren aan beide kanten om wat spullen te lenen zodat we konden eten. Een goede buur is beter dan een verre vriend.”

Lees ook: Kopen Zonder Kijken-stel niet meteen blij met gekochte huis: "Het huilen staat mij nabij"

Beeld: Screenshot uit 'Kopen Zonder Kijken' RTL / Videoland